Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed december 2019

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In december heeft Bauke Wagenmakers een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Groot assortiment tegen scherpe prijzen. Goed advies en uitstekende service. Snelle verzending."

Bauke..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In december heeft Kenny Arts een review geschreven over het Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS objectief en hij heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Na veel huiswerk en denkwerk en mogen uitproberen bij een andere fotograaf, is het echt deze geworden. Toch veel zitten denken om het goedkopere type (even goed top objectief) te nemen, maar na verschillende keren deze mogen lenen van iemand, en te bedenken waarvoor ik het objectief voornamelijk veel gebruik (foto's maken in/van het bos en veel van honden), is deze perfect. 200mm is precies goed, omdat honden vaak op hun gemak zijn als ze wat verder weg van je zijn als vreemde. Je kunt ermee uit de hand fotograferen en met de f/2.8 heb ik met minder licht echt mooie foto's kunnen maken zonder de ISO omhoog te moeten schroeven en toch een snelle sluitertijd. Dus haarscherpe foto's van honden in actie."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.