Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed januari 2020

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In januari heeft Ji Sinsie Bauman een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Fijne winkel met prima prijzen en goede service. We bestellen regelmatig bij CameraNU en alles wordt altijd netjes en snel geleverd. Ook zijn we altijd goed en vriendelijk geadviseerd bij de CameraNU winkel in Urk. Top winkel, zeker een aanrader om je camera en benodigdheden te halen."

Ji Sinsie..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In januari heeft Danny Vroemen een review geschreven over de opvouwbare Orangemonkie Foldio3 Opnametent en hij heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Inmiddels heb ik de Foldio een aantal weken in gebruik. Het voelt als een degelijk materiaal, maar dat kun je pas echt na verloop van tijd bepalen. Het is super eenvoudig op te zetten met en met de twee bijgeleverde backdrops maak ik eenvoudige shoots met een zwart (stof-achtig) en witte (vinyl-achtig) achtergrond. De witte is eenvoudig met een doekje schoon te maken, mocht je hebben geknoeid. Het lichtniveau is met de dimmer te regelen en met de optionele Halo-bars kun je nog meer spelen met licht. Eenmaal aangesloten zijn ook deze te bedienen met de dimmer (onafhankelijk van de tentverlichting). Al met al super product, makkelijk op te zetten en mooi consistent licht."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.