Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed maart 2020

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In maart heeft Amber Bree een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Winkel met een fijne website. Duidelijk en overzichtelijk. Helaas week mijn bestelling af van wat op de website omschreven stond. Maar super klantenservice die dit direct heeft opgepakt en heeft nageleverd, zodat mijn bestelling de volgende dag compleet was!"

Amber..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In maart heeft Ruben van den Berg een review geschreven over de Panasonic Lumix DMC-FZ300 compact camera en hij heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"De camera is erg gebruiksvriendelijk. Ook kun je makkelijk alles op je computer of laptop zetten via een USB-kabel of via de SD-kaart. Als je de camera opstart is hij heel snel gereed om foto's en video's te maken. Ik maak YouTube video's en daar is de camera erg handig voor. Hij gaat makkelijk op een statief en je kan alles heel makkelijk instellen. Je kan het scherm ook omklappen en dat is erg handig. Ook is het fijn dat het touchscreen heeft, zodat je makkelijk kunt focussen. Een nadeel vind ik dat de lensdop er niet heel gemakkelijk op gaat, maar verder is het een erg fijne camera voor videografie maar ook zeker voor fotografie."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.