Productreviews

Nieuwe Canon producten

Jelle Kaptijn 4 jaar geleden

Vandaag, 6 februari 2015 is Canon naar buiten gekomen met groot nieuws. Ze presenteren maar liefst vier nieuwe DSLR's, een systeemcamera, een compact camera, een objectief en twee professionele printers. Bekijk hier alle nieuwe producten.

Bij CameraNU.nl zijn deze producten vanaf vandaag direct te reserveren. Lees hieronder meer details over de producten.

Nieuwe Canon producten - 1

Canon EOS 5Ds & 5Ds R DSLR's

De Canon EOS 5Ds DSLR is een snelle en krachtige spiegelreflexcamera met een fullframe 50.6 megapixel beeldsensor, twee DIGIC 6 beeldprocessoren, 61-punts autofocus met iTR-autofocustechnologie en een time-lapse moviemodus. Met een resolutie van 50.6 megapixel legt u elk moment tot in de kleinste details en met een snelheid van vijf beelden per seconde perfect vast. Daarnaast maakt u prachtige full HD-films met volledige creatieve controle of geweldige time-lapse video's. Met de EOS 5Ds gaat er een hele nieuwe wereld van mogelijkheden voor u open.

Kiest u voor de Canon EOS 5Ds R DSLR, dan beschikt u ook nog eens over een low-pass cancelation filter. Het low-pass cancelation filter zorgt ervoor dat de scherpte van de sensor van de 5Ds R wordt geoptimaliseerd. Samen met de sensor zorgt dit filter voor opnames met een verbluffende helderheid en scherpte.

Nieuwe Canon producten - 2

Canon EOS 750D & 760D DSLR's

De Canon EOS 750D DSLR is voorzien van een 24.2 megapixel sensor en heeft een aanpasbaar 19-punts autofocussysteem. Hiermee maakt u snel en gemakkelijk geweldige, scherpe foto's en full HD-video's. De 750D is zeer intuïtief te bedienen door middel van de knoppen op de body, maar ook met het volledig kantelbare LCD display met touchscreen. Om het gebruiksgemak nog beter te maken is de camera uitgerust met wifi en NFC zodat de 750D gemakkelijk te koppelen is met smartphones en tablets.

Het verschil met de 750D is dat de Canon EOS 760D beschikking heeft over een HDR-moviefunctie waardoor er meer doortekening is in lichte en schaduwrijke partijen. Full HD-video's kunnen worden opgenomen met een framerate van 30fps en in de HDR-functie is de resolutie 1280 x 720 pixels met een framerate van 30fps.

Nieuwe Canon producten - 3

Canon EOS M3 systeemcamera + 18-55mm STM

Met de lichtgewicht Canon EOS M3 systeemcamera hebt u de vrijheid om alles om u heen op een eenvoudige en leuke manier in hoge kwaliteit te fotograferen of filmen. De beeldkwaliteit van de 24.2 megapixel APS-C formaat sensor is meer dan uitstekend te noemen en u kunt fotograferen in RAW en filmen in full HD-kwaliteit met stereogeluid. Het kantelbare display en de intuïtieve bediening maken het uitdagend om nieuwe standpunten te ontdekken en te spelen met camera-instellingen en creatieve filters.

Nieuwe Canon producten - 4

Canon EF 11-24mm f/4.0L USM objectief

Het hoogwaardige Canon EF 11-24mm f/4.0L USM objectief omvat alle groothoek-brandpuntsafstanden in één en sluit daarmee naadloos aan op een 24-70mm of 24-105mm. Het wijde zoombereik van 11 tot 24mm stelt u in staat om een unieke invalshoek te gebruiken voor landschaps-, architectuur- en interieurfotografie. De behuizing heeft een stof- en vochtbestendige afwerking waardoor u in allerlei verschillende situaties aan het werk kunt.

Nieuwe Canon producten - 5

Canon Powershot SX410 IS compact camera

De Canon PowerShot SX410 IS compact camera is zeker geen gewone camera..., het is een stevige maar draagbare bridgecamera met wel 40x optische zoom en een 20 megapixel sensor! De slimme automatische stand van de SX410 IS bevat 32 voorgeprogrammeerde automatische scènes waaruit de meest passende instellingen worden gekozen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de juiste sluitertijd of het diafragma..., bepaal het kader en klik!

Nieuwe Canon producten - 6

Canon PIXMA PRO-100S & PRO-10S printers

De Canon PIXMA PRO-100S is gebaseerd op een achtkleurig inktsysteem waarmee u A3+ formaat afdrukken van een ongelofelijk goede kwaliteit kunt produceren. De hoge printresolutie, de compatibiliteit met zwaarder fotopapier en de ChromaLife100+ inkt van de cartridges staan ervoor garant dat de printer voldoet aan de hoogste eisen. Combineer dit met de cloudconnectiviteit en een eenvoudige samenwerking met software en apps en weet dat de PRO-100S een logische keuze is als u jaren vooruit wilt!

De Canon PIXMA PRO-10S is gebaseerd op een tien-pigmentkleuren inktsysteem. De afzonderlijke cartridges bevatten Lucia pigmentinkt met een uitgebreid kleurengamma waardoor de prints voldoen aan de wensen van zowel specialistische fotografische als productie- en drukproefomgevingen. Door de goede samenwerking tussen het Lucia pigmentinktsysteem en de FINE-printkoptechnologie van Canon komen afbeeldingen er als nooit te voren uit te zien.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.