Productreviews

Nieuwe Nikon producten

Jelle Kaptijn 4 jaar geleden

Vandaag heeft ook Nikon een mooie uitbreiding van haar assortiment aangekondigd in de vorm van een spiegelreflexcamera en vijf compact camera's. Die vijf zijn overigens absoluut geen eenheidsworst, maar spelen allemaal in op een ander marktsegment. Lees hieronder meer over de gepresenteerde modellen en reserveer alvast uw exemplaar bij CameraNU.nl!

Nieuwe Nikon producten - 1

Nikon D810A DSLR

De Nikon D810A is een fullframe spiegelreflexcamera met 36.3 megapixel beeldsensor die speciaal ontwikkeld is voor astrofotografie. Deze camera is voorzien van een speciaal infrarood laagafvalfilter waardoor de D810A vier keer gevoeliger is voor de H-alfa spectraallijn dan de D810. U kunt met de camera dan ook schitterende beelden maken van nebula's die uitzenden op de waterstof-alfagolflengte. De D810A is dan ook dé DSLR waarmee u het heelal in al zijn kleurenpracht kunt vastleggen zonder dat u wijzigingen aan de camera-instellingen hoeft aan te brengen.

Nieuwe Nikon producten - 2

Nikon Coolpix S7000 compact camera

De Nikon Coolpix S7000 compact camera is krachtiger dan het formaat doet vermoeden. Met deze camera maakt u scherpe 16 megapixel foto's en hebt u beschikking over 20x optische zoom. Dankzij de optische beeldstabilisatie van de S7000 hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw foto's onduidelijk zijn als u een snelle snapshot wilt maken of volledig gebruikmaakt van de optische zoom. En als u foto's te statisch vindt, kunt u gemakkelijk overgaan tot het opnemen van full HD video's.

Nieuwe Nikon producten - 3

Nikon Coolpix S9900 compact camera

Met een 16 megapixel sensor en 30x optische zoom biedt de eigentijdse Nikon Coolpix S9900 compact camera u alles voor het maken van hoogwaardige foto's en full HD-video's met stereogeluid! Het kantelbare display maakt het eenvoudig om selfies en opnames te maken vanuit nieuwe of ongewone perspectieven voor een maximale creativiteit. En omdat de S9900 is voorzien van wifi, NFC en GPS is het delen van al die bijzondere momenten en het onthouden van mooie plekjes geen enkel probleem!

Nieuwe Nikon producten - 4

Nikon Coolpix P610 compact camera

Met de krachtige Nikon Coolpix P610 die beschikt over een zeer lichtgevoelige 16 megapixel beeldsensor, 60 keer optische zoom, een stevige grip, GPS, ingebouwde wifi en NFC en full HD-video gaat een geheel nieuwe wereld voor u open. U maakt de prachtigste opnames en deelt ze net zo gemakkelijk via wifi en uw smartphone met uw familie, vrienden en kennissen op social media. Klap het kantelbare display open en maak eenvoudig opnames uit verrassende hoeken of zoom in op het podium tijdens een concert. En als u op reis bent, houdt u met de ingebouwd GPS precies bij waar u uw opnames gemaakt hebt. En voor totale creatieve controle is de P610 volledig handmatig te bedienen en voor diegene die dat niet wil beschikt de camera ook over alle gemakken van een point-and-shoot camera.

Nieuwe Nikon producten - 5

Nikon Coolpix AW130 compact camera

Bent u toe aan een extreme camera? Dan is de Nikon Coolpix AW130 compact camera iets voor u! Raak onder de indruk van de combinatie van prachtig beeldmateriaal en robuuste bestendigheid die deze compacte krachtpatser met zich meebrengt. De lichtgevoelige CMOS-sensor legt afbeeldingen van 16 megapixel en video's in full HD kwaliteit vast, maar de behuizing is alles behalve gevoelig: valpartijen van twee meter, dertig meter onder water en tien graden vorst verdraagt hij zonder problemen.

Nieuwe Nikon producten - 6

Nikon Coolpix S33 compact camera

Het hele gezin kan zich uitleven met de robuuste en gebruiksvriendelijke Nikon Coolpix S33 compact camera! De camera is waterdicht tot een diepte van tien meter zodat u bijzondere momenten boven én onder de waterspiegel kunt vereeuwigen. De S33 biedt een automatische stand, 3x optische zoom en de mogelijkheid tot het opnemen van full HD-video's met stereogeluid. En dankzij het eenvoudige menu en ontwerp, waarbij de lens zich exact in het midden bevindt, is de camera bijzonder goed te hanteren voor een fotograaf met kleine of grote handen!

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.