CameraNU.nl
Nu besteld, vanavond gratis in huis!
Klantenservice bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur

Nieuw van Pentax, de Pentax K-S2 DSLR

Geschreven door Jelle Kaptijn op vrijdag 13 februari 2015

Vandaag is het zeker geen ongeluksdag. U kunt namelijk nu de nieuwe Pentax K-S2 DSLR reserveren bij CameraNU.nl. Het 3.0" kantelbare LCD display is nieuw voor Pentax. De K-S2 heeft verder een 20.1 megapixel APS-C sensor, beschikt over ingebouwd wifi en NFC voor draadloze overdracht van opnames naar uw pc en biedt daarnaast de mogelijkheid om deze te bedienen via uw smartphone. Met een maximale ISO-gevoeligheid van 51.200 en de snelle Prime M II beeldprocessor is de K-S2 in staat om onder bijna elke omstandigheid prachtige resultaten te behalen. Daarbij kunt u dankzij de Shake Reduction beeldstabilisatie gebruik maken van langere sluitertijden. Tot slot maakt u met de K-S2 moeiteloos de mooiste full HD en 4K time-lapse video's.

Scherpe, dynamische opnames en 4K time-lapse

De Pentax K-S2 is voorzien van geavanceerde HDR- en Clarity Enhancement-functies die zorgen voor foto's met meer details, helderheid en een groot dynamisch bereik. Ook is de camera voorzien van een AA-filtersimulator om moiré-gevoelige onderwerpen vast te kunnen leggen. Een heel leuke en creatieve functie is de 4K time-lapse modus waarmee u time-lapse video's kunt maken met 24 beelden per seconde. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een lichtspoor van de sterren aan de nachtelijke hemel vastleggen. Wanneer u dit combineert met de fade-out-functie kunt u zo dromerige video's maken.

Razendsnel automatisch en handmatig scherpstellen

Het scherpstelsysteem van de K-S2 maakt gebruik van een elf-punts fasedetectie waarvan negen cross-type punten om zeer snel scherp te stellen op het onderwerp. Daarnaast kunt u met de focus peaking-functionaliteit tijdens live view zeer gemakkelijk en snel in handmatige modus scherpstellen. De K-S2 maakt gebruik van het Shake Reduction mechanisme om camerabewegingen met alle objectieven, van ultra-groothoek tot supertele, effectief te onderdrukken. Met behulp van de SR beeldstabilisatie kunt u sluitertijden gebruiken die tot 3.5 keer langer zijn dan normaal. Daarbij corrigeert de camera automatische de horizontale kanteling die optreedt wanneer u de ontspanknop indrukt.

Deel uw foto's en video's via wifi

Dankzij de ingebouwde wifi en NFC-connectiviteit van de K-S2 kunt u uw foto's en video's gemakkelijk en snel delen op social media. Daarnaast kunt u de camera met de gratis Image Sync app voor Android en iOS-apparaten op afstand bedienen. De camera is voorzien van een aparte knop om wifi snel aan en uit te kunnen schakelen om de accu te sparen.

Zopim
Heeft u een vraag?