Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed oktober 2020

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In oktober heeft Jeroen Vorspaget een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Voor de verjaardag van mijn neefje heb ik een Konus Basic 10x25 verrekijker gekocht. Het product is diezelfde dag nog verzonden en een dag later geleverd. De verrekijker werd verzonden in een doosje met daarin extra luchtkussens om breuk te voorkomen. Kortom, zeer tevreden met deze webshop! En met het cadeautje waarmee ik als oom niet meer stuk kan"

Jeroen..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In oktober heeft Miranda Westerhof een review geschreven over de Nikon D3500 met 18-55mm lens en zij heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Omdat ik graag wilde beginnen met fotograferen, was ik op zoek naar een camera. Na veel research gedaan te hebben, kwam ik bij de Nikon D3500 uit. Deze kwam uit veel testen als de beste.

Ik ben ontzettend tevreden met deze camera en heb nog geen moment spijt gehad! In de ‘guide’ optie wordt uitgelegd met welke instellingen je het beste bepaalde foto’s kunt maken. Zo heb ik van mijn voetballende hond (en hij rent hárd) hele scherpe foto’s kunnen maken. Zonder dat het beeld bewogen was! Ook is de achtergrond scherpte heel makkelijk in te stellen.

Deze camera zal ik zéker aanraden!"

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.