Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed november 2020

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In november heeft Susanne de Wagt een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Ik heb voor deze winkel gekozen omdat er een filiaal is in Groningen. Ik vind het fijn als ik ook naar een winkel kan gaan voor eventuele vragen. De website is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Mijn bestelling was goed verpakt en goed aangekomen."

Susanne..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In november heeft Matthijs Dinkla een review geschreven over de Shimoda Core Unit Medium Mirrorless Parisian Night en hij heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Past perfect in de cameratas van Shimoda. Stevige wanden en deviders. Deviders zijn gemakkelijk te verplaatsen of verwijderen. Beschermt je gear super goed. Heb mijn tas uit mijn handen laten kletteren en had geen schade door deze stevige insert."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.