Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed december 2020

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In december heeft Maximilian Reijnen een review geschreven op Kiyoh.nl en daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Heel erg tevreden met mijn ervaring met cameranu.nl. Een paar dagen voor kerst besteld en optijd aangekomen. Alles in orde + nog bonus accessoires en korting, kan niet veel beter!"

Maximilian..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In december heeft Yvonne de Munnik een review geschreven over het Benro Mach3 TMA38CL statief en zij heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Wat een super statief! Zeker voor mijn handen (reuma) goed soepel draaisysteem, één draai en hup de poot glijdt naar beneden en zit ook weer met een draai vast! Echt een aanrader."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.