Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen januari 2015

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. In januari heeft Hanneke Verloop een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee heeft zij de cadeaubon van januari 2014 gewonnen!

Bijzonder prettig, aandacht voor de klant. Er wordt geluisterd naar de vraag van de klant. Heb het idee dat ik altijd telefonisch met een technische vraag terecht kan. Dit geeft vertrouwen voor eventuele online aankopen. uitgebreid, deskundig advies bij aankoop nieuwe camera. mogelijkheid van ter plekke uitproberen. Alle tijd voor alle vragen.
Bij telefonische vragen achteraf altijd meteen teruggebeld.

Hanneke..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. Vorige maand heeft J. Berge een review geschreven over zijn Godox Witstro Multifunctional Softbox 480mm en daarmee heeft hij de cadeaubon van januari 2015 gewonnen!

Beautydish, paraplu en softbox met eventueel grid in één! Dus welke belichtingssoort je ook maar zou willen, hiermee kan het. Echt multifunctioneel en dat ter grootte van een klein parapluutje. Natuurlijk heeft het zijn beperkingen..., doordat het aan de flitser gemonteerd wordt kan het niet groter zijn qua afmetingen en gewicht. Binnen geen enkel probleem, buiten waarschijnlijk ook niet behalve mogelijk bij veel wind. Zelf gebruikt met de Godox 360 en radiotrigger, deze softbox geeft een mooie lichtverdeling, wel in de lage vermogens gebruiken anders verblind je je model. Heel snel op te zetten. Als ik de Godox flitser mee neem, gaat deze ook altijd mee!

J. Berge..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!