Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed augustus 2021

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In augustus heeft Diana Scheen een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Heb diverse producten gekocht bij CameraNu. Altijd eerst informatie gevraagd, snel gekregen en wat verteld werd kwamen ze ook na. Mooie producten en prijzen. Kortom voor mijn fotografie ga ik naar CameraNu."

Diana..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In augustus heeft Jaap Kooistra een review geschreven over het Tamron SP 150-600mm objectief en hij heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Ik gebruik dit objectief op een Canon 5D mark 3, voor mij een prima combinatie. Ondanks het gewicht van het geheel is er gemakkelijk mee uit de hand te fotograferen, meestal gebruik ik een statief.

Objectief is goed in te stellen en de beeldkwaliteit is erg goed, voelt degelijk aan en wat voor mij belangrijk was, vooral in het open veld: stof-en spatwaterdicht! Ik heb een prima aankoop gedaan."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.