Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed september 2021

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In september heeft Luna Hanssen een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Ik heb voor cameraNU gekozen omdat zij de laagste prijzen hebben ten opzichte van andere sites en omdat ik veel positieve reacties hoorde over de site. Ik kan dit alleen maar bevestigen! Ik had een vraag over een artikel dus had contact opgenomen met de klantenservice via Whatsapp en nog geen 5 minuten later had ik een duidelijke en behulpzame reactie. Toen ik het artikel besteld had, was het binnen een half uur verzonden en de volgende dag vóór de middag al in huis. Het zat netjes verpakt en ik ben erg tevreden met mijn aankoop! Dankjewel voor de top service en goede artikelen!"

Luna..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In september heeft Ron van den Bosch een review geschreven over de Feelworld F5 Pro 5.5" HDMI touchscreen monitor en hij heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Ik heb deze monitor gekozen om beter de compositie en belichting van het opgenomen videobeeld te kunnen beoordelen. Voldoet hiervoor in mijn situatie prima.

Ik gebruik de monitor in combinatie met de Canon XA11 videocamera. Een apart aangeschafte 5000 mA accu zorgt voor de voeding. Daarmee kan je uitstekend meerdere uren uit de voeten."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.