Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed december 2021

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In december heeft Mascha Kramer een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Net voor de kerstdagen heb ik een Nikon 50mm F1.8g online besteld bij Cameranu.nl. Na een vijftal dagen was de lens echter nog steeds niet bezorgd en bleek deze onvindbaar. Na telefonisch contact heeft Cameranu.nl een nieuwe lens verstuurd en direct na de kerst is deze bezorgd. Ontzettend goede en vriendelijke service."

Mascha..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In december heeft Pasqual Demmenie een review geschreven over het Canon RF 16mm f/2.8 STM objectief en hij heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Klein en compact lensje als je eens met weinig gewicht op stap wilt. Met zijn f/2.8 vangt de lens genoeg licht in donkere situaties. Qua scherpte zie je wel terug wat de prijs van de lens is. Voor het geld best wel ok maar ondanks dat het een Prime lens is kan het niet tippen aan de L zoomlenzen. Daarnaast is de lens voorzien van een STM focus motor en dat begin je toch wel te merken dat het ook wat ouder is. Op een R5 blijft autofocussnelheid wel wat achter."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.