Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen februari 2015

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. In februari heeft Lennard Grimm een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon van februari 2015 gewonnen!

CameraNU.nl is een uitstekende webshop. Bestelling vlot gegaan. Er waren wat problemen met PostNL, waardoor pakketje een dag later arriveerde, maar daar werd ik keurig van op de hoogte gesteld. Zal hier zeker nog een keer terugkomen, wanneer ik extra lenzen aan wil schaffen voor mijn camera. Duidelijke website, producten zijn goed te vinden en het hele bestelproces is goed ingericht. Zeer tevreden!

Lennard..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. Vorige maand heeft Wouter Lotens een review geschreven over zijn Sony Cybershot DSC-TX30 compact camera en daarmee heeft hij de cadeaubon van februari 2015 gewonnen!

De TX-30 werkt prima en het automatische programma maakt er bijna altijd een behoorlijke foto van. Bij weinig licht is hij minder goed. Mijn foto's uit Lapland hadden een sterke blauwzweem. Ook zijn tijdopnames niet mogelijk, zodat het Noorderlicht aan mijn neus voorbij ging. Bij hoge ISO-waardes zijn behoorlijke kunstlichtopnamen te maken. Ondanks sterk inzoomen kon ik toch een nachtelijke skishow fotograferen. Opnames maken met één hand tijdens actie gaat met wat handigheid, zelfs met lichte handschoenen aan. Ik heb geen ervaring met de waterdichtheid, maar van condens heb ik geen hinder gehad. Ik stak hem zonder tasje in mijn zak zodat hij snel paraat was, maar stop niets anders in die zak, want dat kan het scherm beschadigen. Bij elkaar een goed product dat je verstandig moet gebruiken.

Wouter..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!