Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed maart 2022

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In februari heeft Trudy Stoker een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee de cadeaubon gewonnen!

"De enige foto's die ik tot nu toe heb gemaakt zijn met mijn iphone. Ik verzorg social media voor bedrijven, vaak heb je dan te maken met stockfoto's die spreken echter naar mijn idee niet voldoende uit wat een bedrijf doet. Met deze camera wil ik goede foto's maken die de klanten van mijn opdrachtgevers herkennen. Ik werd geweldig geholpen op Urk! In heldere taal zodat ik het echt begreep is mij een camera geadviseerd. (Canon EOS 250 D) Ik ben er superblij mee en volg nu een cursus!"

Trudy.., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In maart heeft Tim van der Leeuw een review geschreven over de Godox R1 RGB Round Head LED-lamp Grijs en heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Dit kleine lampje is erg fijn in het gebruik. De bediening is makkelijk en intuïtief -- veel simpeler dan die van mijn NANLite LED lamp, doordat er een draaiknop opzit in plaats van druk knopjes, en de aan/uit knop is een makkelijker schakelaartje. Kleine dingetjes, maar die maken het gebruik zoveel fijner!

En dan het grootste pluspunt van dit lampje, voor mij: de magnetische ronde kop past alle Godox light modifiers voor hun rapportage-flitskoppen (zoals de Godox V1, of 860v met adapter). Aangezien ik deze modifier set al heb en gebruik op mijn 806v flitser is het ideaal dat ik dezelfde diffuser, reflector, barn-doors, snoot etc nu ook kan gebruiken op dit LED lampje.

Dankzij het kleine ronde formaat is hij makkelijk mee te nemen en neer te zetten op een klein mini-statief. De metalen constructie voelt erg solide aan, is alleen een beetje zwaar. Opladen gaat makkelijk via USB-C en je kan de lamp blijven gebruiken terwijl hij aan de oplader ligt, dus je bent voor de gebruiksduur niet aangewezen op de duur van de ingebouwde batterij zolang je een grotere batterij bij je hebt of thuis bent met net-aansluiting.

Instellen van kleur-temperatuur, vermogen, etc gaat snel en simpel via het kleine wieltje en een knopje om de modus te veranderen. Het maximale vermogen zou alleen wat sterker mogen zijn, misschien, maar ja dat zou waarschijnlijk betekenen dat hij groter moet worden om meer LED lampjes te passen! Voor mij is dit de ideale LED-lamp accessoire."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.