Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed april 2022

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In april heeft Linda Timmerman een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Ik wilde een niet al te dure, maar wel kei-goede macro-lens aanschaffen. Na wat zoeken kwam ik bij Cameranu terecht. Via WhatsApp kon ik wat vragen stellen, ik kreeg razendsnel antwoorden en adviezen. Omdat ik, naast aanbod, een goede klantenservice erg belangrijk vind, heb ik de Sigma 105mm f2.8 macro met Godox Ring48 bij Cameranu besteld.De volgende dag al in huis! Hufter- en smijtproof verpakt en exact dát wat ik wilde. Samengevat: goed aanbod, uitermate klantvriendelijk en snelle levering."

Linda.., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In april heeft Rob Lugtenburg een review geschreven over de Reflecta X33 dia-negatief scanner en heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"De scanner is overzichtelijk instelbaar op soort negatief en dia. Ook de resolutie is instelbaar. Volgens het schermpje moet ook de kleurbalans instelbaar zijn, maar automatisch voldoet zeer goed. Kleuren zijn helder en de 5760 bij 3840 beelden zijn een genot om de herinneringen weer terug te halen bij dia's en kleinbeeldnegatieven in kleur en zwart-wit. Ik heb ook negatiefhouders gekocht voor het 126 en 110 formaat. Het 126 formaat komt eruit als een 4000 bij 4000 beeld en is goed van kleur. Het enige nadeel is dat de negatieven heel erg stofgevoelig zijn, dus een blaaskwastje is handig. Verder is de service van CameraNU.nl zeer goed. De ene dag besteld, de andere dag in huis."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.