CameraNU.nl
Dé foto- en videospecialist
Voor 23:59 uur besteld? Morgen verwerkt in verband met Hemelvaart.
Klantenservice is vandaag gesloten
Meer dan 40.000 producten op voorraad

De quadcopter van uw keuze vindt u in ons uitgebreide assortiment

Geschreven door Jelle Kaptijn op maandag 13 april 2015

CameraNU.nl is al langere tijd een serieuze speler op het gebied van quadcopters. Bent u op zoek naar een goede quadcopter of een GoPro camera voor onder uw drone, bent u bij ons aan het juiste adres. CameraNU.nl heeft service hoog in het vaandel staan en levert altijd de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Kijk eens rond op onze drone-overzichtspagina of boek de droneworkshop!

Yuneec Q500 Typhoon quadcopter

Met de Yuneec Q500 Typhoon ready-to-fly quadcopter maakt u prachtige foto's en video's vanuit de lucht. Ready-to-fly houdt in dat de quadcopter compleet geleverd wordt met alle materialen om direct te kunnen vliegen. Zo is de quadcopter uitgerust met de CGO2-GB camera die gemonteerd is op een drie-assige gimbal voor het maken van stabiele full HD-video's op 48, 50 of 60p en foto's met een resolutie van 12 megapixel. De camera is gemakkelijk te bedienen via het 4.5" touchscreen display op de afstandsbediening.

DJI Phantom quadcopter 3 Advanced

Maak indrukwekkende opnames vanuit de lucht met de ready-to-fly DJI Phantom 3 Advanced quadcopter! Met de intuïtief te bedienen DJI Phantom 3 Advanced maakt u opnames in full HD met 24p of 25p en JPEG- of RAW-foto´s met een resolutie van 12.4 megapixel. De quadcopter heeft een geïntegreerde camera die aan een drie-assig gimbalhoofd hangt. Met een snelheid van 16 meter per seconde kunt u snel bewegende onderwerpen volgen.

DJI Phantom quadcopter 3 Professional

De DJI Phantom quadcopter 3 Professional is de professionele broer van de Phantom 3 Advanced en geeft u de mogelijkheid om video's in de ongeëvenaarde 4K-kwaliteit op te nemen. Deze unieke quadcopter is te onderscheiden van zijn kleine broertje door de gouden markeringen die duidelijk zichtbaar zijn aangebracht.

Zopim
Heeft u een vraag?