Productreviews

De quadcopter van uw keuze vindt u in ons uitgebreide assortiment

Jelle Kaptijn 4 jaar geleden

CameraNU.nl is al langere tijd een serieuze speler op het gebied van quadcopters. Bent u op zoek naar een goede quadcopter of een GoPro camera voor onder uw drone, bent u bij ons aan het juiste adres. CameraNU.nl heeft service hoog in het vaandel staan en levert altijd de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Kijk eens rond op onze drone-overzichtspagina of boek de droneworkshop!

Uw quadcopter bij CameraNU.nl - 1

Yuneec Q500 Typhoon quadcopter

Met de Yuneec Q500 Typhoon ready-to-fly quadcopter maakt u prachtige foto's en video's vanuit de lucht. Ready-to-fly houdt in dat de quadcopter compleet geleverd wordt met alle materialen om direct te kunnen vliegen. Zo is de quadcopter uitgerust met de CGO2-GB camera die gemonteerd is op een drie-assige gimbal voor het maken van stabiele full HD-video's op 48, 50 of 60p en foto's met een resolutie van 12 megapixel. De camera is gemakkelijk te bedienen via het 4.5" touchscreen display op de afstandsbediening.

DJI Phantom quadcopter 3 Advanced

Maak indrukwekkende opnames vanuit de lucht met de ready-to-fly DJI Phantom 3 Advanced quadcopter! Met de intuïtief te bedienen DJI Phantom 3 Advanced maakt u opnames in full HD met 24p of 25p en JPEG- of RAW-foto´s met een resolutie van 12.4 megapixel. De quadcopter heeft een geïntegreerde camera die aan een drie-assig gimbalhoofd hangt. Met een snelheid van 16 meter per seconde kunt u snel bewegende onderwerpen volgen.

Uw quadcopter bij CameraNU.nl - 2

DJI Phantom quadcopter 3 Professional

De DJI Phantom quadcopter 3 Professional is de professionele broer van de Phantom 3 Advanced en geeft u de mogelijkheid om video's in de ongeëvenaarde 4K-kwaliteit op te nemen. Deze unieke quadcopter is te onderscheiden van zijn kleine broertje door de gouden markeringen die duidelijk zichtbaar zijn aangebracht.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.