CameraNU.nl
Klantenservice bereikbaar van 11:00 tot 22:00 uur

MVM250A Fluid Video Monopod van Manfrotto

Geschreven door Jelle Kaptijn op dinsdag 14 april 2015

Wat de Manfrotto MVM250A Fluid Monopod zo bijzonder maakt, is de gepatenteerde driepoots-steun. In deze steun bevindt zicht een kogelgewricht waarmee soepel en trillingsvrij tilt- en panbewegingen gemaakt kunnen worden dankzij de vloeistof-cartridge in de basis. Op die manier kunt u met deze aluminium video-monopod prachtige opnames maken zonder schokken of stoten.

Belangrijkste kenmerken

Met een minimale hoogte van 67 en een maximale hoogte van 191 centimeter kunt u alle kanten op. De hoogte is te verstellen in vier secties die zijn voorzien van een klemvergrendeling. Maar de MVM250A van Manfrotto kan niet alleen in lengte worden versteld. Het is eenvoudig om vanuit een bijzondere hoek te werken door het kogelgewricht in de basis. De video-monopod weegt 1.2 kilogram en heeft een maximaal draagvermogen van 8 kilogram. Door de 1/4" schroefdraadaansluiting kunt u een breed assortiment aan statiefkoppen gebruiken.

Gebruiksvriendelijk

De Manfrotto MVM250A Fluid Monopod is zeer compact en eenvoudig mee te nemen doordat de voeten naar boven toe inklapbaar zijn. De grip van foam zorgt voor extra houvast en comfortabel draaggemak. U krijgt dus geen koude handen van het aluminium bij lage temperaturen. De polsriem zorgt ervoor dat u dit videostatief niet snel uit uw handen laat vallen.

U hebt al een monopod?

Als u al over een goede monopod beschikt, maar toch graag de unieke functionaliteit van dit statief zou willen gebruiken, is het ook mogelijk om de driepoot-steun los aan te schaffen. Manfrotto heeft de MVA50A Fluid Base ook los in de verkoop gebracht en deze voetsteun is geschikt voor monopods met een buisdiameter van 20mm.

Zopim
Heeft u een vraag?