Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen maart 2015

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. In maart heeft Lex Kruijer een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon van maart 2015 gewonnen!

Bij binnenkomst in de winkel kies je een nummer overeenkomend met het doel waarvoor je komt. Je nummer verschijnt dan boven de balie van de juiste medewerker. In de tussentijd kun je genieten van het uitgebreide en overzichtelijke assortiment en kop koffie nemen. In de winkel is er altijd tijd en aandacht voor het beantwoorden van vragen en wordt er uitgebreid gezocht naar een oplossing voor je wensen. Wanneer andere aanbieders af en toe iets niet in voorraad hebben, heeft CameraNU.nl meestal wel voorraad. De info op de site klopt ook steeds en reserveren is eenvoudig en doeltreffend. Vakbekwaam, vriendelijk en geduldig in de winkel en snel en efficiënt wanneer je per internet bestelt.

Lex..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. Vorige maand heeft Wendy Bek een review geschreven over haar Samyang 85mm f/1.4 AS UMC Samsung NX objectief en daarmee heeft zij de cadeaubon van maart 2015 gewonnen!

De Samyang lens is een fijne lens als je het geen probleem vind om handmatig alles in te stellen. Ikzelf vind dat een uitdaging en zo leer je goed met je lens om te gaan. Hij maakt mooie scherpe foto's waar de gezichten super helder en scherp opstaan en de achtergrond mooi vervaagd. Je moet alleen wel een goed oog hebben om scherp te stellen anders heb je een onscherpe foto. Dus zeker een uitdaging. Maar wil je mooie portretten maken dan is dit de lens waarmee dat zeker gaat lukken. Je hoeft niet in iemands comfortzone te komen, om alleen zijn gezicht op de foto te zetten daarvoor sta je al minimaal een meter van iemand af.

Wendy..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!