Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed augustus 2022

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In augustus heeft Mike Hazelaar een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Nu twee keer in de winkel in Apeldoorn geweest, één keer voor mijn moeder en ander keer voor mijzelf. Als eerste; wat een mooie winkel, de ruime keuze in het assortiment, het tentoonstellen van de produceten nodigt echt uit om hier naar toe te gaan. Het personeel dat in de winkel werkt is vriendelijk, behulpzaam. Hier ook goed en deskundig advies gekregen waar we ook werkelijk wat mee konden.

Ik heb zelf ná 17:00 uur een camera (open box product) besteld, de volgende ochtend rond 10:00 uur kon ik het al afhalen in Apeldoorn. Bij het afhalen van de bestelling bleek er meer in de doos te zitten dan dat ik besteld had. Ik had een Canon eos 90D met 2 lenzen besteld, hier zat als "verassing" (vanuit Canon) ook nog een mooie rugzak en SD kaart bij, waar ik heel blij mee ben.

Het fijne te vergelijking met een concurrent uit Almelo vind ik hier dat medewerkers niet direct op je af stappen. Daarnaast respecteren ze ook elke keuze, of je nou een goedkope of dure camera koopt. Dit laatste heb ik heel anders in Almelo ervaren, vandaar ook mijn keuze om naar Camera nu in Apeldoorn te gaan.

Ik ben erg blij met mijn camera, heb nu al super mooie foto's gemaakt en hoop er nog vele te mogen maken."

Mike.., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In augustus heeft Matthijs Hendriks een review geschreven over het Sony E 24mm f/1.8Z Zeiss Sonnar T objectief en heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Heerlijke lens. Het brandpunt komt natuurlijk overeen met de zeer veelzijdige 35mm op Fullframe, en daar kan je zeer veel mee doen. Ik heb meerdere lenzen, maar vaak pik ik de foto's met deze lens er zó tussenuit. Heeft toch iets van die Zeiss-magie: prachtige kleuren, zeer goed (micro-)contrast, scherp (vooral in het centrum). Ècht goed!"

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.