Productreviews

Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic instant camera

Jelle Kaptijn 4 jaar geleden

Met deze compacte instant camera geniet u weer van het ouderwetse gevoel van het moeten wachten op uw foto, maar dan met uw afdrukken in hoge kwaliteit. De Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic maakt gebruik van het los verkrijgbare Fujifilm Instax Mini instant fotopapier om direct foto's uit te printen op credit card formaat. De camera is voorzien van een uitschuifbare 60mm lens met een minimale scherpstelafstand van slechts 30 centimeter waarmee u prachtige close-up opnames kunt maken. Een zeer leuke functie van de Instax Mini 90 is de dubbele belichting waarmee u een geinig effect aan uw foto's kunt geven. Door deze instelling te kiezen kunt u twee opnames over elkaar heen maken waarmee u zeer fraaie en creatieve foto's kunt maken.

Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic instant camera - 1

Zeer veel creatieve mogelijkheden

Nog meer creativiteit verkrijgt u met de verschillende instellingen van de Instax Mini 90 zoals de helderheidsregeling en een Party-, Kids-, Landscape- en macro-modus. De Party-modus zorgt ervoor dat zowel de voor- als achtergrond op uw foto's goed belicht is. De Kids-modus is speciaal voor het vastleggen van snel bewegende onderwerpen zoals kinderen en huisdieren. En de Landscape-modus is ideaal voor landschaps- en architectuurfoto's. Met de helderheidsregeling kunt u een low-key of high-key effect aan uw foto's geven. En met de Macro-modus ten slotte, maakt u prachtige close-ups.

Ingebouwde flitser

Voor het maken van foto's binnenshuis of in de schemering beschikt de camera over een bulb-modus met een belichtingstijd tot tien seconden. De ingebouwde flitser zorgt ervoor dat u zelfs in omstandigheden met minder licht nog goed uit de voeten kunt. Daarbij garandeert de automatische belichting een consistente en nauwkeurige belichting in diverse lichtomstandigheden. Een optische zoeker geeft aan hoeveel opnames u nog kunt maken en is daarnaast voorzien van een geïntegreerd richtkruis voor het gemakkelijk bepalen van de compositie.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.