Productreviews

Lease nu uw Canon professionele foto- en video-apparatuur zonder rente!

Jelle Kaptijn 4 jaar geleden

Het leven als fotograaf is al duur genoeg. Dat beseffen wij bij CameraNU.nl terdege en om die reden zijn we dan ook in zee gegaan met Canon om een uniek lease-project op te zetten: Canon Pro Lease.

Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het hierbij om professionele foto- en video-apparatuur van Canon. Toch is dit project juist ook geschikt voor fotografen die zichzelf niet zo snel als professional zouden bestempelen omdat zij niet over professionele apparatuur beschikken. Met Canon Pro Lease wordt het voor meer mensen mogelijk om een professionele DSLR of videocamera in bezit te krijgen. En nu tegen 0% rente!

Lease nu uw Canon professionele foto- en video-apparatuur zonder rente! - 1

Wat zijn de mogelijkheden?

Canon heeft een breed assortiment aan professionele foto- en video-apparatuur. Het complete overzicht dat wij aanbieden vindt u op de overzichtspagina. Wat betreft de looptijd van de overeenkomst kunt u kiezen uit een duur van 24 of 36 maanden. Bovendien krijgt u tegen het einde van de overeenkomst de keuze om het product te kopen tegen een zeer voordelige prijs.

Hoe werkt het?

U bepaalt welk product u wilt leasen voor welke periode. De rekensom is eenvoudig: de nieuwprijs van het product wordt gedeeld door het aantal maanden dat u least om uw maandpremie te bepalen. De enige kosten die hier nog bijkomen zijn eenmalig € 75,- administratiekosten en maandelijks € 1,95 administratieve kosten. Als u voor 30 december 2015 een aanvraag indient, betaalt u 0% rente gedurende de volledige looptijd.

Het enige waar u op moet letten is dat u drie maanden voor de afloop van het contract aangeeft of u kiest om de koopoptie te lichten of dat u het contract wilt beëindigen. Doet u dit niet zal het contract namelijk automatisch verlengd worden met 12 maanden. Koopt u het product dan betaalt u hiervoor slechts 5% van de nieuwprijs.

Wat zijn de voordelen?

Het grootste voordeel is natuurlijk dat u geen hoge aanschafprijs hebt voor uw lease-product, maar een maandelijks bedrag betaalt. Bovendien betaalt u – als u nu voor Canon Pro Lease kiest – 0% rente tot aan het einde van uw contract! Verder is het voordelig dat u voor het gebruik betaalt en de apparatuur dus 'off-balance' blijft, maar u wel een gegarandeerd recht op koop hebt voor een fractie van de nieuwprijs.

Rekenvoorbeeld

U wilt een Canon EOS 5D Mark III leasen voor de duur van 36 maanden. De nieuwprijs van deze camera is € 2799,- wat betekent dat uw premie € 79,70 per maand wordt met eenmalig € 75,- administratiekosten. Als u besluit tot koop, betaalt u na 36 maanden nog eenmalig € 139,95 om deze camera uw eigendom te noemen.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.