Productreviews

Canon PowerShot G3 X compact camera

Jelle Kaptijn 4 jaar geleden

Net aangekondigd door Canon en nu al te bestellen bij CameraNU.nl! Met de lichtgevoelige 20.2 megapixel CMOS-sensor en een lichtsterke groothoeklens met 25x optische zoom is de Canon PowerShot G3 X compact camera een hoogwaardige camera met een uitstekende beeldverwerking en geavanceerde instelmogelijkheden. De stof- en spatwaterbestendige behuizing is voorzien van een kantelbaar touchscreen met een hoge resolutie. Het LCD display, de soepele lensring en de draaiknoppen geven u de vrijheid om snel te kunnen schakelen, scherp te stellen door het display aan te raken, de juiste instellingen én het perfecte kader te bepalen.

Nieuw: Canon PowerShot G3 X compact camera - 1

Neem de controle

U hebt met de G3 X niet alleen de beschikking over handmatige instellingen tijdens het fotograferen, maar ook tijdens het filmen. Pas het diafragma, de sluitertijd of de ISO aan en maak tijdens het opnemen gebruik van professionele opties zoals manual-focuspeaking en de HDMI live-uitvoer. Voor het opnemen van het geluid is er een ingebouwde stereomicrofoon aanwezig, net als een 3.5mm aansluiting voor een eventuele externe microfoon of een koptelefoon. Bewegende onderwerpen zijn op de gevoelige plaat vast te leggen met 3.2 beelden per seconde bij gebruik van de G3 X's automatische scherpstelling. Als u handmatig de scherpstelling bepaalt, kunt u continu-opnames met een snelheid van 5.9 beelden per seconde maken. De vijf-assige dynamische beeldstabilisatie zorgt ervoor dat u in alle omstandigheden haarscherpe opnames verkrijgt.

Gericht op gemak

Door de toevoeging van wifi en NFC maakt Canon het mogelijk om de camera vanaf een mobiel apparaat te bedienen en opnames direct te delen met wie u maar wilt! De app waarmee de camera te bedienen is, kunt u gratis downloaden. De PowerShot G3 X is zelfs voorzien van een aansluiting voor een optionele RS-60E3 afstandsbediening, wat ideaal is bij het maken van foto's of video's vanaf een statief.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.