Productreviews

Nikon's nieuwste professionele objectieven

Jelle Kaptijn 4 jaar geleden

Vandaag heeft Nikon drie nieuwe objectieven aangekondigd en deze zijn uiteraard direct te reserveren bij CamaraNU.nl. Het gaat om een 600mm en een 500mm, die allebei voor de echte professional zijn bedoeld, en een 16-80mm die een iets breder publiek moet aanspreken. Op onze website vindt u meer informatie over deze indrukwekkende objectieven.

Nikon's nieuwste professionele objectieven - 1

Nikon AF-S 600mm f/4.0 FL ED VR objectief

Dit professionele tele-objectief kunt u bij uitstek inzetten voor sport- en natuurfotografie. Het geavanceerde optische ontwerp verlaagt het totale gewicht, waardoor het Nikon AF-S 600mm f/4.0 FL ED VR objectief minder weegt dan u verwacht. Sterker nog: in vergelijking met zijn voorganger scheelt het maar liefst 790 gram. Het zwaartepunt ligt niet helemaal aan de voorkant zodat u niet alleen een betrouwbaar maar ook een stabiel werkpaard in handen hebt. De constructie van Nikon gaat bovendien absoluut niet ten koste van de kwaliteit van uw beelden.

Nikon's nieuwste professionele objectieven - 2

Nikon AF-S 500mm f/4.0 FL ED VR objectief

Dit objectief is geoptimaliseerd voor snelheid en werken in lastige omstandigheden en daardoor indrukwekkend in combinatie met uw FX-formaat Nikon DSLR's. Het geavanceerde optische ontwerp omvat fluoriet en extra-low dispersion elementen om volledige controle te hebben over chromatische aberraties en vervormingen. Bovendien vermindert dit ontwerp het totale gewicht van het objectief. Om dit geavanceerde optische ontwerp maximale bescherming te bieden is het Nikon AF-S 500mm f/4.0 FL ED VR objectief voorzien van een front-fluorcoating meniscus glaselement dat in combinatie met de weerbestendige magnesiumlegering body van het objectief ongunstige omstandigheden het hoofd kan bieden.

Nikon's nieuwste professionele objectieven - 3

Nikon AF-S 16-80mm f/2.8-4.0 ED VR objectief

Maak optimaal gebruik van de voordelen die uw DX-formaat spiegelreflexcamera u biedt, zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit met het compacte en lichte Nikon AF-S 16-80mm f/2.8-4.0 ED VR objectief. Het objectief is geschikt voor een breed scala aan onderwerpen, van weidse landschappen tot portretten met een uitstekende beeldkwaliteit. Hierdoor is dit objectief ideaal voor het vastleggen van het dagelijkse leven waarbij het gevoel van het moment haarfijn wordt vastgelegd maar ook bloggen, fotograferen bij weinig licht, full HD-video en nog veel meer.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.