Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen juni 2015

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. In juni heeft Suzanne Luijckx een review geschreven op Tweakers.nl en daarmee heeft ze de cadeaubon gewonnen!

CameraNu.nl is een erg prettige website met erg goede service. Vooral de snelle levering is super. Ik bestelde mijn camera laat in de avond en had hem de volgende dag in huis. Ook de klantenservice voor vragen is erg prettig en goed bereikbaar. Ik bestelde mijn camera laat in de avond, rond 22:00 uur en had hem de volgende dag in huis. Een super snelle, goede en aangetekende levering. Erg vriendelijke klantenservice. Staan je goed te woord en hebben snel een antwoord klaar.

Suzanne..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In juni heeft Alfred Debels een review geschreven over zijn Canon PowerShot S120 compact camera en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

De Canon PowerShot S120 is een compact camera die makkelijk in een broek- of jaszak kan worden meegenomen, maar die de uitgebreide mogelijkheden heeft van een grotere camera. De beeldkwaliteit is uitstekend en ook bij hoge ISO-waardes presteert het toestel goed. Ik heb met deze camera veel dezelfde instelmogelijkheden als met m'n spiegelreflex en dat was precies de bedoeling. Verder is de camera degelijk gebouwd met veel metaal en weinig plastic. Uiteraard zijn er ook een paar minpunten. De accu is vrij snel leeg en het zoombereik is, voor mij, iets aan de krappe kant.

Alfred..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!