Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen juli 2015

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. In juli heeft Ulrike Bonnema een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee heeft zij de cadeaubon gewonnen!

De website is duidelijk en overzichtelijk. Vandaag besteld morgen bezorgd, en supersnel antwoord op een vraag per e-mail. Wat ik zocht hebben ze, dus assortiment is prima. Een 10 geven is niet helemaal realistisch, daarvoor zou ik toch echt vaker ervaring moeten hebben met de winkel, maar na 3 bestellingen durf ik echt wel een 9 te geven.

Ulrike..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In juli heeft Sjoerd Dijkstra een review geschreven over zijn Canon PowerShot S120 compact camera en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

De camera voelt degelijk aan; niet te licht en niet te zwaar, dus prettig in de hand. Pas bij extreem inzoomen heb ik last van 'beeld kwijtraken'. De kwaliteit van de foto's is prima, helemaal zoals ik van Canon gewend ben. De reden waarom ik bij gebruiksgemak niet de volle vijf punten geef, komt doordat de camera maar op één manier soepel in de tas past, en die is geschikt voor rechtshandigen. Dat ben ik dus niet, dus ik moet hem elke keer omdraaien. Waar ik het meest tevreden over ben is het waanzinnige zoombereik: 65x, van 21mm tot 1365mm. Heb bijvoorbeeld vanaf de westkant van Ameland al foto's genomen van de oostkant van Terschelling, met een boei op de voorgrond. Het is alsof je op het volgende eiland bent. Mijn zoon heeft, ook vanaf Ameland, een foto gemaakt van een behoorlijk ver in zee gelegen boortoren, waarop je nota bene de mensen ziet lopen. Dit is echt een belevenis.

Beste Sjoerd..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!