CameraNU.nl
Nu besteld, vanavond gratis in huis!
Klantenservice bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur

Olympus OM-D E-M10 Mark II systeemcamera

Geschreven door Jelle Kaptijn op dinsdag 25 augustus 2015

Vandaag heeft Olumpus de opvolger van de E-M10 aangekondigd en uiteraard is CameraNU.nl er weer vroeg bij. Lees alles over de mooie eigenschappen van deze camera en bekijk onze videoreview!

De lichtgewicht Olympus E-M10 Mark II systeemcamera heeft een klassiek ontwerp dat moderne technieken en tal van functies omhult! Het grote voordeel hiervan is dat u op een onopvallende manier, eigentijdse foto's in RAW-formaat en full HD-video's kunt maken. De in het midden gepositioneerde zoeker van de OM-D E-M10 Mark II is elektronisch, wat ideaal is bij het werken in omstandigheden met veel omgevingslicht. Het kantelbare 3.0" touchscreen en de toevoeging van de wifi-functionaliteit maken het plaatje compleet. Met deze camera hebt u niet alleen alle instellingen, maar ook uw creatieve vrijheid volledig in eigen handen!

Voor gebruikers met ambitie

Drie van de meest krachtige eigenschappen van de Olympus E-M10 Mark II zijn de hoge lichtgevoeligheid van de 16.1 megapixel sensor, de snelle scherpstelling en de vijf-assige beeldstabilisatie. Dankzij de beeldstabilisatie hebt u in een omgeving met weinig licht of bij een onvaste hand, keer op keer scherpe resultaten. De stabilisatie werkt onafhankelijk van het objectief dat u op dat moment gebruikt en geeft u tot wel vier stops speling met de instellingen.

Elektronische zoeker

De elektronische zoeker laat het effect van alle instellingen realtime zien, waardoor u niet alleen weet maar ook direct ziet waar u mee bezig bent. Zelfs als u aan de slag gaat met de veertien artistieke filters of de negen artistieke effecten, kunt u vooraf zien hoe het eindresultaat wordt. De bulb-functie van de EM-10 II is revolutionair: bij het maken van opnames met een lange sluitertijd kunt u op het display waarnemen hoe de foto ontstaat.

Om het u gemakkelijk te maken

Het ontwerp van de body is duidelijk gericht op een gebruiksvriendelijke en intuïtieve bediening. De bedieningsknoppen bovenop de camera zijn groot en robuust. Zo kunt u snel reageren op wat er om u heen gebeurt. De knoppen op de achterzijde bevinden zich allemaal aan de rechterkant en er zijn maar liefst drie functie-knoppen aan de camera toegevoegd voor nog meer gebruiksgemak. Eén functie-knop zit linksboven, de andere schuin bovenop aan de rechterzijde en de derde is bij de ontspanknop geplaatst. Door de goede grip op de E-M10 Mark II kunt u het touchscreen moeiteloos met uw linkerhand kantelen en vervolgens op het display uw onderwerp selecteren voor een accurate scherpstelling.

Zopim
Heeft u een vraag?