Laowa objectieven nieuw bij CameraNU.nl

Geschreven door Jelle Kaptijn op vrijdag 28 augustus 2015

Vanaf vandaag zijn er twee nieuwe series objectieven van het relatief onbekende merk Laowa beschikbaar bij CameraNU.nl. Lees hier meer over deze indrukwekkende macro lenzen die meer in hun mars hebben dan op het eerste gezicht lijkt.

Laowa 60mm f/2.8 Ultra Macro 2:1

Van macro tot oneindig, het lichtsterke Laowa 60mm f/2.8 Ultra Macro 2:1 objectief biedt de unieke mogelijkheid om zowel close-up opnames bij een minimale scherpstelafstand van zes centimeter met 2:1 vergroting te maken én opnames van onderwerpen op afstand met oneindige focus en een 0.1x vergroting te maken. Dit alles met een uitstekende scherpte en contrast. Ondanks deze uitstekende eigenschappen is het objectief licht van gewicht waardoor u het gemakkelijk mee op reis kunt nemen.

Laowa 15mm f/4.0 Wide Angle 1:1 Macro

Dit is het eerste objectief op de markt dat beschikt over een ultragroothoek en een vergrotingsfactor van 1:1. Met het Laowa 15mm f/4.0 Wide Angle 1:1 Macro objectief kunt u zich geheel overgeven aan het, tot nu toe, redelijk onderbelichte groothoek macro fotograferen zonder gebruik te hoeven maken van een extension tube. De meeste macro-objectieven die, op het moment van schrijven, beschikbaar zijn hebben een middel tot lange scherpstelafstand.

Zopim
Heeft u een vraag?