CameraNU.nl
Nu besteld, vanavond gratis in huis!
Klantenservice bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur

Tamron kondigt 35mm en 45mm aan

Geschreven door Jelle Kaptijn op donderdag 3 september 2015

Met de introductie van deze twee typen objectieven kiest Tamron voor lichtsterkte en een vrij korte minimale scherpstelafstand. Bij CameranNU.nl kunt u deze objectieven alvast reserveren. Lees hier meer over deze interessante toevoeging aan ons assortiment.

Tamron SP 45mm f/1.8 Di VC USD

Dit bijzonder lichtsterke objectief is dankzij deze lichtsterkte én de korte minimale scherpstelafstand van maar 29 centimeter zeer allround in te zetten. Het stof- en spatwaterbestendige objectief is zowel te gebruiken op camera's met een fullframe als met een APS-C formaat sensor. Het Tamron SP 45mm f/1.8 Di VC USD objectief is gericht op het leveren van hoge optische prestaties waarmee u in de meest uiteenlopende omstandigheden haarscherpe beelden met een prachtige bokeh kunt verkrijgen.

Tamron SP 35mm f/1.8 Di VC USD

Ook dit exemplaar is zeer lichtsterk en een standaard groothoekobjectief met een natuurlijk perspectief en beeldhoek die de ideale balans biedt tussen prestaties en functionaliteit. Met een brandpuntsafstand van 35mm en het maximale diafragma van f/1.8 is het objectief geschikt voor vele doeleinden zoals onder andere architectuur-, landschaps- en portretfotografie onder bijna elke lichtomstandigheid. Het Tamron SP 35mm f/1.8 Di VC USD objectief heeft een minimale scherpstelafstand van twintig centimeter en is daardoor ook te gebruiken als groothoek macro-objectief. Het cirkelvormige diafragma met negen lamellen zorgt hierbij voor een zeer fraaie onscherpe achtergrond.

Tip van...


Productnieuws


Algemeen nieuws


Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.

Zopim
Heeft u een vraag?