Canon lanceert nieuwe camera's

Jelle Kaptijn
8 jaar geleden

Het gerucht ging al langer, maar sinds vandaag is het officeel: Canon komt met een opvolger van de EOS-M en met de PowerShot G5 X en een G9 X. Lees hieronder meer over deze camera's. Omdat wij het belangrijk vinden altijd de eerste te zijn met nieuwe producten, kunt u zelfs al reserveren op onze website.

Canon lanceert nieuwe camera's - 1

Canon EOS M10 + 15-45mm IS STM

Met de Canon EOS M10 hebt u de ideale instapsysteemcamera in handen die de wereld van fotograferen met verwisselbare objectieven combineert met eenvoudige bediening en draagbaarheid. Met de 18 megapixel APS-C formaat sensor kunt u fotograferen in RAW en filmen in full HD met stereogeluid. U kunt de Canon EOS M10 systeemcamera bedienen met de knoppen achterop de body of via het overzichtelijke touchscreen. Het display is kantelbaar waardoor het maken van selfies of foto's uit bijzondere standpunten geen enkel probleem is. Tenslotte kunt u eenvoudig uw foto's en video's delen dankzij de ingebouwde wifi- en NFC-connectiviteit.

Uniek objectief

Wilt u compact op pad, maar toch over veel mogelijkheden beschikken? Dan bent u met Canon's EF-M lijn op het goede spoor en hebt u met het Canon EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM objectief Zwart een topper in handen. Een zeer licht gewicht van 130 gram en een lengte van minder van 4.5 centimeter worden gecombineerd met een veelzijdig zoombereik van 15 tot 45mm. Het objectief is geoptimaliseerd voor camera's met een APS-C formaat sensor en heeft een ingenieuze lensconstructie voor het verkrijgen van hoogwaardige foto's en video's.

Canon lanceert nieuwe camera's - 2

Canon PowerShot G5 X compact camera

Deze compact camera biedt tal van krachtige mogelijkheden waar u geen genoeg van zult krijgen. Met de 20.2 megapixel CMOS-sensor van 1", allerlei creatieve opties en een snelle handmatige bediening kunt u zeer intuïtief werken. Met 4.2x optische zoom beschikt u over een bereik van 24 tot 100mm: meer dan voldoende voor het vastleggen van indrukwekkende landschappen of portretten en alles wat daar tussenin valt. De minimale scherpstelafstand is zeer kort en de lens van de Canon PowerShot G5 X compact camera is bovendien lichtsterk over het gehele zoombereik.

Canon lanceert nieuwe camera's - 3

Canon PowerShot G9 X compact camera

De G9 X combineert een handzaam design met een flinke sensor. De camera maakt scherpe en heldere opnames onder alle lichtomstandigheden dankzij Canon's HS System met een grote 1" 20.2 megapixel CMOS-sensor, een krachtige DIGIC 6-processor en fantastische Canon-optica met een onvoorstelbaar heldere f/2.0 lens en 3x optische zoom. De intelligente optische beeldstabilisatie van de Canon PowerShot G9 X compact camera levert prachtige, scherpe, heldere en stabiele foto's en video's op, ook als u uit de hand of bij weinig licht werkt. Laat uw spontaniteit spreken met een zeer nauwkeurige autofocus die in 0.13 seconden scherp is gesteld.

Canon lanceert nieuwe camera's - 4

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.