Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen september 2015

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. In september heeft Maarten van Aken een review geschreven op Tweakers.net en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

Nergens een puntje kritiek op. Erg snel en vlot bedrijf. Erg klantvriendelijk en vol van vertrouwen. Betrouwbaar zijn ze zeker! Ik zou bijna zeggen dat ze te vroeg waren met verzenden van het gewenste product. Vliegensvlugge verzending. De rest ligt bij PostNL. Erg netjes en klantgericht. Ik zou zeggen dat ze het niet alleen voor het geld doen maar ook voor de klant z'n tevredenheid over zijn of haar product. Super!

Maarten..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In september heeft Dénis den Daas een review geschrevenover zijn Fujifilm X-T10 systeemcamera en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen. Hieronder een samenvatting van de review.

De X-T10 is misschien wel het leukste toestel uit de X-serie. De prijs-kwaliteitverhouding is in ieder geval uitstekend. Je krijgt een vlot reagerend compact en lichtgewicht toestel met de laatste snufjes. Scherpstellen gaat vlot en meestal accuraat. Alleen in situaties met sterk tegenlicht of een heldere achtergrond en een donker onderwerp, gaat het vaak fout. Dankzij de vorm van de body en de stroeve rubber bekleding ervan, ligt de T10 best lekker in de hand. Het blijft echter een kleine camera en dan weet je waar je aan begint. Ook over de bouwkwaliteit ben ik tevreden. Het toestel voelt stevig aan en zeker niet goedkoop. Er zitten voldoende knoppen en instelwielen op de camera en deze voelen goed aan. Ik vind het fijn dat batterijen uit de PRO1, T1 en X-E2 ook in deze T10 passen. Met de X-T10 krijg je veel camera voor je geld.

Beste Dénis..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!