Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen oktober 2015

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. In oktober heeft Lucien Odijk een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee heeft ze de cadeaubon gewonnen!

Overzichtelijke website die duidelijk aangeeft wat je te wachten staat qua verzendkosten, levertijd en wat er in de doos meegestuurd wordt. De optie om camera's te vergelijken moest ik even twee keer naar kijken voor ik die doorhad. Zowel in de winkel als online perfecte service! Via de mail hebben ze mij geholpen om de juiste camera uit te zoeken. In plaats van iets aan te smeren, vragen ze door naar wat je wensen zijn en doen ze nuttige suggesties voor het type camera. Erg fijn!

Lucien..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In oktober heeft Niek Verwoerd een review geschreven over zijn Velbon Videomate 638 F statief en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen. Hieronder de review.

Dit is mijn 2e video statief van Velbon. Na een wat ouder model al 6 jaar lang naar alle tevredenheid gebruikt te hebben besloot ik om er nog een aan te schaffen na de aankoop van 2 nieuwe DSLR camera's om mee te filmen. Het statief verschilt in kwaliteit en vormgeving met de oude maar niet heel veel. Ze hebben beide plastic klemmen om de poten mee vast te zetten en gebruiken dezelfde fluid head videokop. Maar de vorige had een kunststof middenbuis waarbij deze een aluminium buis heeft met nog een extra functie voor het stroever dan wel soepeler laten lopen van het op en neer mechanisme. Helaas heeft het statief geen spikes voor zachtere ondergronden. Bij goed gebruik gaat het statief jaren mee en zorgt voor de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding die ik heb kunnen vinden. Deze variant is ook nog eens 12 centimeter hoger dan mijn oude wat voor mijn video's uitstekend is om over mensen heen te filmen. Als dit statief net zo goed presteert als mijn oude verwacht ik dat ik over 6 jaar een derde statief koop en de twee die ik nu heb nog steeds zo goed werken als dat ze nu doen.

Beste Niek..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!