Nieuws
Winnaars jubileumactie CameraNU.nl - 1

CameraNU.nl kijkt terug op geslaagde jubileumactie

Prijsuitreiking met de winnaars als leuke afsluiter

Omdat CameraNU.nl 12,5 jaar bestaat, zijn er verschillende acties op touw gezet. De meest indrukwekkende was toch wel het weggeven van € 12.500,- aan producten. Iedere deelnemer maakte kans om zijn of haar droomproduct te winnen door dit door te geven via een speciale app op Facebook.

Geslaagde actie

Dat de actie geslaagd was, bleek alleen al uit het aantal deelnemers. De respons was enorm en vele duizenden mensen namen de moeite om hun favoriete product door te geven. Hier werden iedere dag drie winnaars uit geselecteerd die zonder verdere kosten hun droomproduct in ontvangst konden nemen. In totaal werd er uiteindelijk 12.511 euro en 90 cent weggegeven!

CameraNU.nl speelt voor sinterklaas

CameraNU.nl zou CameraNU.nl niet zijn als van de uitreiking ook niet nog een klein feestje werd gemaakt. Op zaterdag 5 december, de dag van sinterklaas – hoe toepasselijk – verzamelden de winnaars zich in de sfeervolle winkel waar ze werden ontvangen met koffie en echte Urker dikkertjes. Hierna werden de producten dan ook daadwerkelijk overhandigd en wat waren er veel lachende gezichten te zien.

Overzicht van de gewonnen producten

Winnaars jubileumactie CameraNU.nl - 2

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.