Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen januari 2016

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. In januari heeft Frank Craenmehr een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

Een veilige winkel met een snelle en goede service. Bestellen gaat makkelijk en alles is makkelijk te vinden. Een super service en ze bellen op als je een grote bestelling doet of het inderdaad wel klopt. Ik vind er alles wat ik nodig heb en kom elke keer weer op hun site uit met het goedkoopste product. Zelfs als ik zaterdag bestel heb ik het maandag in huis. Elke order wordt ook bijgehouden zodat je alles terug kunt kijken. Een fijne en snelle webwinkel.

Frank..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In januari heeft Wessel Hulleman een review geschreven over zijn Nikon AF-S 35mm f/1.8G DX objectief en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen. Hieronder vind je een samenvatting van de review.

Als hobbyfotograaf met een klein budget is dit een ideale standaard lens, aangezien de 35mm equivalent is aan een 50mm lens op een full frame of analoge body. Bij het uitpakken van de lens valt de kunststof bouw inclusief de kunststof vatting direct op. Maar het is een lens van nog geen 200 euro, waardoor dit mij niet stoort. De lens voelt ondanks het materiaal goed aan en ligt goed in de hand. De lens stelt meestal goed scherp zonder enige moeite, in het donker presteert de autofocus ook prima. Ik merk wel dat ik f/1.8 weinig gebruikt omdat er weinig scherp is in een foto. Het voordeel bij het gebruik van deze lens is dat je leert fotograferen op basis van het diafragma. Ik raad elke hobbyist aan een kitlens een keer links te laten liggen en aan de gang te gaan met een standaard lens. Uiteindelijk zal je merken dat je niet anders meer wilt dan een lichtsterke lens.

Beste Wessel..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!