Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen maart 2016

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. In maart heeft Marco Ros een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

De website is overzichtelijk waardoor het product wat ik zocht zo gevonden was. Zoals beloofd was het product de volgende dag al in huis. Top! Ik was opzoek naar een grip voor mijn Canon G7x. Dit was de enige Nederlandse webshop waar ik die kon vinden. Dat zegt wat mij betreft genoeg over het assortiment. Alles was precies zoals het moest zijn. Een uitgebreid assortiment, het product zoals beloofd de volgende dag al geleverd voor een aantrekkelijke prijs. Aanrader!

Marco..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In maart heeft Sem Lemmers een review geschreven over zijn Yongnuo Speedlight YN560 IV flitser en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen. Hieronder vind je een samenvatting van de review.

De flitser is erg licht en voelt erg plastic aan. Ik heb niet het idee dat hij makkelijk breekt, maar echt stevig is hij ook niet. Qua gebruikersgemak is de flitser zo simpel als je hem krijgen kunt. Elke knop heeft één functie en voor elke functie is er één knop. Geen verborgen functies dus waar je anders eindeloos lang naar kunt zoeken. Verder vind ik de flitser fantastisch, al zie ik wel een klein kleurverschil met mijn Nikon SB-700. De YN560IV is iets koeler. De mogelijkheden zijn met deze flitser alleen niet heel groot, maar in combinatie met een zender of andere YN560IV heb je hier een fantastische flitser aan. Qua snelheid voldoet de flitser prima aan mijn behoeften. Op Hema oplaadbare batterijen duurt 5 tot 7 seconden om na een 1/1 flits terug op volle kracht te komen. De batterijen worden wel heel warm en daar lijkt de flitser niet goed op te reageren. Op Duracel Ultra batterijen stopte de flitser, waar de SB-700 ze gewoon nog accepteerde. Ik vermoed dat ik in de toekomst wel één of twee van dit type erbij neem, puur op basis van de prijs en de uitbreidingsmogelijkheden.

Beste Sem..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!