Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen april 2016

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. In april heeft Mieke Uijttenboogaard een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee heeft zij de cadeaubon gewonnen!

De website is overzichtelijk en je vindt gemakkelijk wat je zoekt. Bestellen gaat snel en eenvoudig. Wat je bestelt heb je de volgende dag in huis, mits op voorraad natuurlijk. Keurig verzorgd en netjes verpakt. Het assortiment is heel uitgebreid en het product dat ik gekocht heb was een stuk voordeliger dan elders. Goede en snelle service en het allerbelangrijkst; een zeer betrouwbaar adres.

Mieke..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In april heeft Paul Nieuwkamp een review geschreven over zijn BlackRapid FastenR-T1 en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen. Hieronder vind je een samenvatting van de review.

Ik heb deze FastenR-T1 gekocht omdat ik regelmatig wissel tussen mijn strap (een BlackRapid Sport) en een statief. De originele bevestiging van de strap is zeer stevig, maar hij zit wel in de weg als ik een quick release plate van mijn balhoofd of 3-way head wil plaatsen. Ik gebruik het Arca-Swiss systeem, en deze FastenR-T1 is eigenlijk bedoeld voor Manfrotto. Eenmaal bevestigd, werkt de FastenR-T1 precies zoals de bedoeling is. Je kunt er je sling aan bevestigen en het oog klapt weg om te zorgen dat het geheel op je statief past. Op de prijs na zit er eigenlijk maar één minpuntje aan, het oog klapt iets te simpel om. Als je de strap wilt bevestigen dan is het erg simpel het oog dicht te klappen in plaats van de haak er doorheen te halen, en ook de zwaartekracht is (ruim) voldoende om hetzelfde te bewerkstelligen.

Beste Paul..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!