Gratis lezing Urban Exploring door Bob Thissen
Gratis lezing Urban Exploring door Bob Thissen

Bob Thissen vertelt je alles over "Urban Exploring"

Urbex fotografie is hip! Bij urban exploring (afgekort urbex) sluip je leegstaande plekken binnen en maak je prachtige foto's. Wil jij weten hoe je dit kunt gaan doen, kom dan naar de gratis lezing van fotograaf Bob Thissen op 20 oktober 2018 bij CameraNU.nl!

Wat ga je leren?

Tijdens deze lezing 'Urban Exploring' gaat Bob in op dit populaire fenomeen. Zo zal hij ingaan op de apparatuur die je nodig hebt of kunt hebben. Maar ook geeft Bob de nodige tips over hoe je op zoek gaat naar geschikte locaties en de voorbereidingen die je moet treffen.

Bob heeft zelf bijvoorbeeld een checklist met dingen die hij meeneemt. Denk hierbij aan handschoenen, een verrekijker, een deurklink en een compacte ladder. Maar omdat je soms in een afgelegen gebied of een op instorten staand gebouw terecht komt is een EHBO-kit ook héél belangrijk.

Ook krijg je tips met betrekking tot het betreden van een locatie. Waarom je bijvoorbeeld onopvallend moet parkeren, je in het donker al een gebouw binnen moet gaan en dat je altijd alert moet zijn én blijven.

Dagindeling

Deze lezing begint om 9:15 uur en zal rond 11:15 uur afgelopen zijn.

Over Bob Thissen

Bob Thissen Bob is een gepassioneerde avonturier en reist sinds 2007 wereldwijd rond om de mooiste leegstaande locaties vast te leggen op foto en video. Hij bewandelt vooral de onbekende paden. Inmiddels heeft hij duizenden locaties bezocht in meer dan 55 landen. Zijn werk werd o.a. gepubliceerd door National Geographic en CNN. Je kunt hem volgen op het YouTube-kanaal "Exploring the Unbeaten Path".

Waar en wanneer

In de workshopruimte in het winkelpand van CameraNU.nl wordt de lezing gegeven op zaterdag 20 oktober 2018. Je vindt onze winkel aan Het Spijk op Urk.

Gratis, maar wel graag aanmelden

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Je kunt je aanmelden via het formulier op deze pagina.

Ook te volgen en terug te kijken op YouTube

Volg deze lezing via de livestream op ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons Youtubekanaal en je krijgt automatisch een melding als we beginnen!. En als de lezing is afgelopen komt deze stream ook als video beschikbaar op ons kanaal.

Waarom dan nog echt naar de lezing gaan?

Zelf aanwezig zijn heeft nu eenmaal veel voordelen. Zo stel je direct zelf je vragen aan de spreker en heb je veel beter geluid en zicht. De spreker is tijdens de stream namelijk goed verstaanbaar doordat hij een microfoon draagt, maar vragen vanuit de zaal zijn op de stream bewust onverstaanbaar gemaakt.

En vergeet vooral niet dat ook netwerken met aanwezige medefotografen heel leuk kan zijn. Gezien het onderwerp van een lezing is de kans namelijk zeer groot dat je tussen gelijkgestemden zit.

Naar ons YouTube-kanaal

Zopim
Heb je een vraag?