Boekpresentatie Werken met de Fujifilm X-T serie - Joke Beers-Blom

Uitgebreide boekpresentatie Fujifilm X-T met Joke Beers-Blom

Het allereerste boek over de Fujifilm X-T systeemcamera's is uit! Veel gebruikers zijn de laatste jaren overgestapt op dit systeem, maar in de praktijk bleek nog wel eens dat de overstap niet geheel zonder problemen verliep, mede omdat de gebruiksaanwijzing die bij de camera geleverd wordt niet altijd heel diep op zaken in gaat. Daardoor was er al lang de roep om een boek dat wat meer verduidelijking kon verschaffen.

Om te vieren dat dit boek er nu is, hebben wij op zaterdag 25 november 2017 om 14.00 uur een introductie in de winkel. Straatfotograaf Ruud van der Lubben zal een presentatie geven van zijn met de X-T camera's gemaakte foto's en er zal een vertegenwoordiger van Fujifilm Nederland aanwezig zijn om iets meer over de X-T serie te vertellen. Tevens is er de mogelijkheid van een tète-a-tète met schrijfster Joke Beers-Blom. Meld je nu aan via het formulier op deze pagina!

Over Joke

Joke Beers-Blom fotografeert al ruim dertig jaar fanatiek. Ze is lid van een fotoclub en helpt en adviseert andere fotografen. Haar andere passie is reizen, met Australië als favoriete bestemming. Samen met haar man maakt ze indrukwekkende fotoreportages die ze exposeert op haar website. Sinds 2002 schrijft ze ook over digitale fotografie en digitale beeldbewerking.

Inschrijven

Zopim
Heeft u een vraag?