Canon occasions & demo's SLR & accessoires

Belangrijkste eigenschappenCamera met lichte gebruikssporen, voornamelijk bij de bevestiging van de riem en de bovenkant van de camera. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technische geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader, riem en gebruiksaanwijzing.
Belangrijkste eigenschappenTweedehands camera met lichte gebruikssporen en een krasje op het LCD. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader, riem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met lichte gebruikssporen, voornamelijk op het LCD. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader en draagriem.

30 dagen bedenktijd

Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing.
Belangrijkste eigenschappenDemomodel camera in nieuwstaat. Inclusief alle originele accessoires. In de originele verpakking.

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 8 van de 11 producten gezien