Canon occasions & demo's SLR & accessoires

Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader en draagriem.
Belangrijkste eigenschappenSpiegelreflexcamera met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu en oplader. In de originele verpakking.

Gratis verzending vanaf

 €50
Belangrijkste eigenschappenCamera met lichte gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief alle standaard accessoires. In de originele verpakking, maar een deel van de binnenverpakking ontbreekt.
Belangrijkste eigenschappenCamera in prima staat. Lichte gebruikssporen. Inclusief bodydop, accu, oplader en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenGrip in zeer goede staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief LP-E6 batterijhouder en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Je hebt 8 van de 25 producten gezien