Canon occasions & demo's objectieven

Belangrijke specificaties Tweedehands tussenring in nieuwstaat. Geen gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen.
Belangrijke specificaties Tweedehands objectief in nette staat. Alleen heel lichte gebruikssporen aan de scherpstelring. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en etui. In de originele verpakking.
Belangrijke specificaties Objectief in prima staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen en lenskap. In de originele, licht beschadigde, verpakking.
Belangrijke specificaties Objectief in nieuwstaat. Geen gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdop, lens beschermkap, zonnekap, statiefgondel, draagriem en de originele koffer.

Voor 16:30 uur besteld? Morgen in huis!

Belangrijke specificaties Objectief in nieuwstaat. Geen gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijke specificaties Objectief met lichte gebruikssporen. Compleet met alle standaard meegeleverde accessoires. In de originele maar licht beschadigde verpakking.
Belangrijke specificaties Objectief in nieuwstaat. Geen gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijke specificaties Converter in prima staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch uitstekend. Inclusief lensdoppen.

30 dagen bedenktijd

Je hebt 8 van de 24 producten gezien