Canon occasions & demo's objectieven

Belangrijkste eigenschappenObjectief met lichte gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Alleen lichte gebruikssporen aan de onderkant van de statiefgondel. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en statiefgondel.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in prima staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch uitstekend. Inclusief lensdoppen, etui en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief met lichte gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Inclusief alle originele accessoires.

Gratis verzending vanaf

 €50
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat. zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap, statiefgondel en tas. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en statiefgondel.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Je hebt 8 van de 57 producten gezien