Fujifilm occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenTweedehands systeemcamera met lichte gebruikssporen, voornamelijk op de onderkant van de body. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader, flitser en gebruiksaanwijzing.
Belangrijkste eigenschappenGrip in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief AC-power adapter.
Belangrijkste eigenschappenSysteemcamera in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, Fujifilm MHG-XPRO2 Grip en gebruiksaanwijzing.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenFlitser in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen, alleen lichte gebruikssporen aan de zonnekap-aansluiting. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, statiefgondel en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in goede staat met lichte gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en de originele zonnekap.

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 8 van de 15 producten gezien
Zopim
Heb je een vraag?