Fujifilm X-Serie occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, flitser, draagriem en gebruiksaanwijzing (Engelstalig). In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenSysteemcamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en flitser.
Belangrijkste eigenschappenDemomodel systeemcamera in prima staat. Nauwelijks gebruikssporen. Inclusief alle standaard accessoires. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenDemomodel objectief in nette staat. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en pouch. In de originele verpakking.

30 dagen bedenktijd

Belangrijkste eigenschappenCamera in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Inclusief bodydop, accu, lader, draagriem, handleiding, CD-Rom met handleiding. In de originele verpakking
Belangrijkste eigenschappenSysteemcamera in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief alle standaard accessoires. In de originele verpakking.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Je hebt 6 van de 6 producten gezien