Tweedehands Sony systeemcamera's

Belangrijkste eigenschappenCamera met lichte gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief alle originele accessoires.
Belangrijkste eigenschappenCamera en objectief in nette staat met lichte gebruikssporen op het LCD scherm (coating). Technisch en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief doppen, accu, lader en draagriem. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Alleen op de onderkant van de camera lichte gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nieuwstaat. Inclusief alle standaard accessoires. In de originele verpakking.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Belangrijkste eigenschappenBattery grip in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Heel lichte gebruikssporen op het LCD-scherm. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenSysteemcamera met lichte gebruikssporen. Technisch geheel in orde. De verpakking is beschadigd. Inclusief alle originele accessoires.

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 8 van de 13 producten gezien