Nikon objectieven

Het is niet voor niks dat veel professionele fotografen kiezen voor Nikon objectieven. Nikon staat bekend om de hoge kwaliteit van hun producten. Een objectief van Nikon voldoet aan de hoogste eisen die professionele fotografen stellen aan hun apparatuur.

Handig: Advies over objectieven | Het juiste objectief vinden | Uitleg van afkortingen in de naam van een objectief

De populairste Nikon objectieven bij CameraNU.nl

Sorteer  producten

Filtermaat 55mm - bulkversie zonder originele doos

Nikon lens kopen?

Wat zijn objectieven van Nikon?

Objectieven van Nikon zijn van hoge kwaliteit en veel gebruikt door professionele fotografen. De objectieven van Nikon zijn door Nikon zelf ondergebracht onder de naam Nikkor. Nikon heeft verschillende soorten objectieven. Wel iets om op te letten bij de aanschaf van een objectief van Nikon.

Kenmerken van de Nikon lenzen

Elk objectief heeft weer andere kenmerken. Eén kenmerk hebben ze allemaal gemeen en dat is ze allemaal van hoogwaardige kwaliteit zijn. De lenzen van Nikon hebben een F-mount, wat betekent dat ze passen op camera’s met dezelfde F-mount.

In welke situatie gebruik je een objectief van Nikon?

Een objectief gebruik je in het algemeen als je een camera van Nikon hebt of een andere camera met F-vatting. Kijk hier voor extra uitleg om het juiste objectief te vinden. Of als je extra uitleg wilt over de afkortingen die bij de objectieven staan kun je hier nog eens even kijken.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een Nikon objectief?

Nikon objectieven zijn ontworpen en gemaakt voor Nikon camera’s. Let dus op dat je de juiste objectieven koopt voor je camera. Het is wel mogelijk om je Nikon objectief op een andere camera te zetten, maar dan heb je wel een lens adapter nodig. Wat tot extra kosten en kwaliteitsverlies leidt. Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan adviseren door onze adviseurs in de winkel of via de chatservice op de website. De medewerkers op onze klantenservice denken graag met je mee en helpen je met plezier op weg naar de juiste keuze. Via deze link vind je onze contactpagina!

Waarom CameraNU.nl?

Ecommerce Europe Trustmark Thuiswinkel Waarborg
Zopim
Heeft u een vraag?