Groothoekzoom

Een zoomobjectief met een grote beeldhoek is onmisbaar in uw uitrusting! U kunt er alle kanten mee op én u hoeft tussendoor niet steeds van objectief te wisselen.

Bekijken

Vast brandpunt

Een prime is lichtsterk en qua scherpte volledig geoptimaliseerd voor een vaste brandpuntsafstand. Met deze objectieven kunt u niet in- of uitzoomen.

Bekijken

Telezoom

Met een telezoomobjectief haalt u moeiteloos onderwerpen van ver weg, met een draai dichterbij. Objectieven met een telebereik zijn zeer veelzijdig in te zetten.

Bekijken

Fisheye

Een fisheye objectief heeft een extreem brede beeldhoek! Ideaal in kleine ruimtes..., maar ook erg leuk om extreme landschapsfoto's of portretten mee te maken.

Bekijken

Tilt-shift

Met een tilt-shift objectief heeft u de volledige controle over de positie van het scherptevlak en kunt u ter plekke scheve lijnen in het beeld corrigeren.

Bekijken

Extender

Een extender plaatst u tussen uw body en uw objectief. Extenders zijn een lichte en compacte oplossing om uw onderwerp groter in beeld te kunnen brengen.

Bekijken

Adapter

Wij hebben vele lens mount adapters in ons assortiment, een voordelig hulpmiddel om apparatuur van verschillende merken met elkaar te combineren.

Bekijken

Zonnekap

Een zonnekap schermt uw objectief af van ongewenst strooilicht waardoor het ontstaan van een lensflare en een kleurzweem tot een minimum wordt beperkt.

Bekijken

Top 10 populairste objectieven

Sorteer  producten

Filtermaat 58mm - bulkversie zonder originele doos

Filtermaat 55mm - bulkversie zonder originele doos

Originele lensdop voor uw Canon objectief met een filtermaat van 58mm

Filtermaat 67mm - bulkversie zonder originele verpakking

Zopim
Heeft u een vraag?