Apple producten

Apple Mac Pro

Professioneler wordt het niet. Hier vindt u de ultieme machines van Apple voor het bewerken van beeld. Razendsnel, stabiel én een fantastisch design!

Bekijken

Apple iMac Pro

De Apple iMac Pro is voorzien van de krachtigste processors en graphics ooit in een iMac! Met de iMac Pro maak je moeiteloos werk van de meest complexe ideeën.

Bekijken

Apple iMac

De Apple iMac is letterlijk en figuurlijk een plaatje op het bureau van student tot doorgewinterde professional. Een iMac is er voor iedereen.

Bekijken

Apple MacBook

Dun, dunner, dunst in combinatie met mooi, mooier, mooist. U kunt een prachtige laptop kopen. Maar niets komt overeen met de MacBooks van Apple.

Bekijken

Apple Mac Mini

De kleinste personal computer van Apple. De Apple Mac Mini is helemaal compleet in een uiterst compacte behuizing.

Bekijken

Apple iPad

Er zijn tablets en iPads. Een iPad is helemaal af. Eén keer swipen en u snapt direct waarom een iPad het meest verkochte tablet is.

Bekijken

Apple iPhone

Bellen en gebeld worden met de iPhone. Een smartphone met een tijdloos design en superieure gebruiksvriendelijkheid.

Bekijken

Apple TV

Met toegang tot al uw muziek, foto's en video's verandert de Apple TV uw breedbeeld tv in een digitale entertainmenthub!

Bekijken

Tassen, sleeves en covers

Een product van Apple is prachtig van uiterlijk en hoogstaand van kwaliteit. Om uw Apple-product prachtig te houden is een tas, sleeve of cover dé accessoire.

Bekijken

Docks en stands

Opladen, bekijken en gebruiken van de draagbare apparatuur van Apple gaat zóveel beter met een dock of stand. Plat op uw bureau neerleggen kan altijd nog wel!

Bekijken

Algemene accessoires

Hier vind je accessoires voor apparatuur van Apple die niet in de andere categorieën passen. Ook deze accessoires voor Apple zijn een lust voor het oog.

Bekijken

Apple Time Capsule

Zelfs backups maken kan mooi. Met de Time Capsules van Apple zorgt u voor een stabiele, draadloze manier van gegevens opslaan.

Bekijken

Apple Airport

De Airports zijn draadloze routers van Apple. Met een heel krachtige en helder signaal door extra antennes en gebruik van meerdere frequenties.

Bekijken

Kabels en aansluitingen

Kabeltjes worden vaak op een plek gebruikt waar ze gezien worden. Waarom dan niet kiezen voor móóie kabeltjes.

Bekijken

Muizen en toetsenborden

Met de strakke, mooi vormgegeven muizen en toetsenborden van Apple bespaart u bureauruimte. Werk vloeiend en snel zónder snoeren.

Bekijken

Accupacks

Bereikbaarheid als u op pad bent is tegenwoordig een must. Met een accupack kunt u uw draagbare apparaat van Apple onderweg van extra stroom voorzien.

Bekijken

Zopim
Heeft u een vraag?