Strobistfotografie bij CameraNU.nl

Met strobistfotografie heb je veel meer mogelijkheden dan met de ingebouwde flitser van je camera. De flitser is krachtiger en je kunt 'm bouncen via het plafond of de muur. Strobisten is razendsnel doordat een opstelling in een oogwenk is op te zetten en weer af is te bouwen. Zo creëer je jouw eigen stijl simpelweg overal. Op deze pagina staat alles wat je nodig hebt, bij elkaar!

Handig: Welke reportageflitser moet ik kopen? | Een basis strobist set maken | Stap voor stap een strobistfoto maken | Top 10 flitsers
Blog: Studiofotografie met één flitser | Portretfoto's met één flitser | Nachtelijke wildfotografie met cameravallen | Achtergronden bij portretten

De populairste flitsers voor strobistfotografie bij CameraNU.nl

Reportageflitser kopen?

Waarom heb je een reportageflitser nodig?

Als je de kleine ingebouwde flitser van je camera gebruikt zijn de mogelijkheden veel beperkter dan wanneer je een reportageflitser gebruikt. Behalve dat een reportageflitser veel krachtiger is, flits je bijvoorbeeld via het plafond of een muur, waardoor het licht natuurlijker oogt en zachter op het onderwerp valt. En door de flitser van de camera af te halen en deze op afstand te triggeren, gaat er een hele andere wereld voor je open!

Kenmerken van reportageflitsers

Strobistfotografie is in het kort gezegd een goedkopere én lichtere oplossing dan een complete set met drie 500W studioflitskoppen. Jouw fototas blijft compact en de manier van werken is razendsnel doordat een opstelling in een mum van tijd is op te zetten en weer is af te bouwen. Zo creëer je simpelweg overal jouw eigen stijl.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van objectieven?

Omdat er zo enorm veel verkrijgbaar is voor deze populaire vorm van fotografie, is op deze pagina alles op een overzichtelijke wijze voor jou bij elkaar gezet. Zoek je naar een complete set met accessoires of zoek je een specifieke lichtvervormer? Wil je je oriënteren op het aanschaffen van triggers of een extra reportageflitser? Bij CameraNU.nl vind je álles op het gebied van strobistfotografie!

Heb je nog vragen? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar. Natuurlijk in onze winkels en via onze contactpagina!

Waarom CameraNU.nl?