CameraNU.nl
Klantenservice bereikbaar van 11:00 tot 22:00 uur

Fotografiereizen en workshops

Olympus OMD Experience

Olympus OMD Experience

CameraNU.nl organiseert samen met Olympus de Olympus OMD experience dag. Deze enerverende dag zal gehouden worden in, het al evenzo enerverende, Studio 34x in Almere. In deze studio vind je alles wat je nodig hebt om een shoot te kunnen doen en het is dus perfect als locatie om de Olympus OM-D aan de tand te voelen. Tijdens het dagvullende programma zal Tom Reuvers van Olympus een presentatie houden over de OM-D camera. Daarna wordt de groep opgesplitst om in compactere groepjes verschillende onderwerpen te behandelen. Voor deze onderwerpen zijn Brendan de Clerq en Arend Spaans aanwezig.

Meer informatie

alt text

Leer fotograferen met de ABC fotocursus

De populaire ABC-cursus van CameraNU.nl brengt u, verdeeld over vier informatieve avonden en gericht op persoonlijk niveau, alle leuke en fijne kneepjes bij van fotografie. Van begrippen als Afstand en Belichting tot Compositie, werkelijk alles komt aan bod zodat u op een eenvoudige manier een beter eindresultaat uit uw camera leert halen.

Meer informatie

alt text

SNP Fotoreizen

Fotograferen is uw hobby! Maak dan een fotoreis met personen die allemaal fotograferen. SNP organiseert deze fotoreizen. SNP weet altijd het beste er uit te halen om er een geweldige fototrip te maken. Het mooiste is dat u bijna niets zelf hoeft te regelen, van vervoer tot begeleiding, alles wordt door SNP voor u geregeld. Wat er nog rest... uw cameratas en bagage inpakken en aan een onvergetelijke reis beginnen...

Meer informatie

alt text

Fotoreis met Jan Vermeer

Globetrotter en fulltime professioneel fotograaf Jan Vermeer heeft de natuur als zijn grootste inspiratiebron en bezocht al ruim vijftig landen. Waaronder veel koude gebieden zoals Antarctica, Nova Zembla, IJsland en de bijzondere archipel Spitsbergen. De eerste speciale fotoreis met Jan naar Spitsbergen was in no time volgeboekt. Reden voor het organiseren van nog meer bijzondere fotoreizen!

Meer informatie

alt text

Doe het selfie

U kent ze vast wel, iemand die ‘leuke foto’s’ maakt. Met de eigen camera of telefoon. Of misschien bent u zelf wel zo iemand. Maar een ‘leuke foto’ is nog geen ‘professionele’ foto. Het is nog geen foto om in te lijsten, om cadeau te doen, op een website te plaatsen of vergroot af te drukken. En als het dan iemand is die in staat is om ‘professionele’ foto's te maken, dan hebben ze óf geen tijd óf hebben ze hele andere, minder leuke, ideeën voor de serie dan uzelf... Professionele fotografen hebben dan wel beter materiaal en meer verstand van belangrijke zaken als belichting, maar aan hun werk hangt een bepaald professioneel prijskaartje. Studio34x stelt u in staat om zelf voor professionele foto’s te zorgen, tegen een vriendschappelijke prijs. Ze hebben voor u een complete studio klaarstaan, waar de belichting perfect is afgesteld, een professionele camera klaar voor gebruik is en waar alle materialen (achtergronden, schermen, zitgerei) aanwezig zijn.

Meer informatie

alt text

Online workshops

Via CameraNU.nl zijn hele leuke workshops te volgen. Deze workshops worden meestal op locatie gegeven door een instructeur op een bepaalde datum. Maar wat nu als u op die datum niet kunt? Nu is het ook mogelijk om een aantal workshops online te volgen zodat u zelf de tijd kunt bepalen wanneer u ermee aan de slag wilt. U kunt dus ook zelf de locatie bepalen. Wilt u dit thuis op zolder, in de woonkamer, op het balkon, in de tuin of bij wijze van spreken tijdens het reizen van en naar uw werk volgen dan is dat geen enkel probleem. Het enige dat u nodig hebt is een internetverbinding. Mark de Rooij van DeRooijFotografie helpt u in diverse video's beter om te gaan met uw camera of leert u de fijne kneepjes van het softwarepakket Lightroom van Adobe.

Meer informatie

Agenda

Heb je al eens in de CameraNU.nl agenda gekeken? Naast fotoreizen en allerlei workshops staan er regelmatig interessante lezingen in de agenda. Ook worden daar speciale evenementen, dealer-dagen en demo-dagen vermeld.

Zopim
Heeft u een vraag?