CameraNU.nl
Nu besteld, vanavond gratis in huis!
Klantenservice bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur

Fotografiereizen en workshops

Platbuik

Workshop macrofotografie in de Weerribben

Zaterdag 17 juni 2017 zal CameraNU.nl's eigen Marc Brouwer, in samenwerking met Weerribbenfotograaf Susan Oosterlaar, een boeiende macrofotografie workshop geven. Tijdens deze workshop zal Marc jou veel tips en trucs geven hoe je het beste resultaat kunt behalen wanneer je bijvoorbeeld insecten of detailopnames van het plantenrijk op de gevoelige plaat wilt vastleggen. Denk hierbij aan de beste instellingen selecteren op jouw camera, wat is een goede werkafstand en niet geheel onbelangrijk, welke camera-accessoires wel en niet noodzakelijk zijn om het plezier van macrofotografie te vergroten... Ook zal Marc een korte uitleg geven over focusstacking en wat tips geven om meer uit jouw huidige apparatuur te halen.

Meer informatie

alt text

Leer fotograferen met de ABC fotocursus

De populaire ABC-cursus van CameraNU.nl brengt u, verdeeld over vier informatieve avonden en gericht op persoonlijk niveau, alle leuke en fijne kneepjes bij van fotografie. Van begrippen als Afstand en Belichting tot Compositie, werkelijk alles komt aan bod zodat u op een eenvoudige manier een beter eindresultaat uit uw camera leert halen.

Meer informatie

alt text

SNP Fotoreizen

Fotograferen is uw hobby! Maak dan een fotoreis met personen die allemaal fotograferen. SNP organiseert deze fotoreizen. SNP weet altijd het beste er uit te halen om er een geweldige fototrip te maken. Het mooiste is dat u bijna niets zelf hoeft te regelen, van vervoer tot begeleiding, alles wordt door SNP voor u geregeld. Wat er nog rest... uw cameratas en bagage inpakken en aan een onvergetelijke reis beginnen...

Meer informatie

alt text

Online workshops

Via CameraNU.nl zijn hele leuke workshops te volgen. Deze workshops worden meestal op locatie gegeven door een instructeur op een bepaalde datum. Maar wat nu als u op die datum niet kunt? Nu is het ook mogelijk om een aantal workshops online te volgen zodat u zelf de tijd kunt bepalen wanneer u ermee aan de slag wilt. U kunt dus ook zelf de locatie bepalen. Wilt u dit thuis op zolder, in de woonkamer, op het balkon, in de tuin of bij wijze van spreken tijdens het reizen van en naar uw werk volgen dan is dat geen enkel probleem. Het enige dat u nodig hebt is een internetverbinding. Mark de Rooij van DeRooijFotografie helpt u in diverse video's beter om te gaan met uw camera of leert u de fijne kneepjes van het softwarepakket Lightroom van Adobe.

Meer informatie

alt text

Doe het selfie

U kent ze vast wel, iemand die ‘leuke foto’s’ maakt. Met de eigen camera of telefoon. Of misschien bent u zelf wel zo iemand. Maar een ‘leuke foto’ is nog geen ‘professionele’ foto. Het is nog geen foto om in te lijsten, om cadeau te doen, op een website te plaatsen of vergroot af te drukken. En als het dan iemand is die in staat is om ‘professionele’ foto's te maken, dan hebben ze óf geen tijd óf hebben ze hele andere, minder leuke, ideeën voor de serie dan uzelf... Professionele fotografen hebben dan wel beter materiaal en meer verstand van belangrijke zaken als belichting, maar aan hun werk hangt een bepaald professioneel prijskaartje. Studio34x stelt u in staat om zelf voor professionele foto’s te zorgen, tegen een vriendschappelijke prijs. Ze hebben voor u een complete studio klaarstaan, waar de belichting perfect is afgesteld, een professionele camera klaar voor gebruik is en waar alle materialen (achtergronden, schermen, zitgerei) aanwezig zijn.

Meer informatie

alt text

Fotoreis met Jan Vermeer

Globetrotter en fulltime professioneel fotograaf Jan Vermeer heeft de natuur als zijn grootste inspiratiebron en bezocht al ruim vijftig landen. Waaronder veel koude gebieden zoals Antarctica, Nova Zembla, IJsland en de bijzondere archipel Spitsbergen. De eerste speciale fotoreis met Jan naar Spitsbergen was in no time volgeboekt. Reden voor het organiseren van nog meer bijzondere fotoreizen!

Meer informatie

alt text

Droneworkshop

Je hebt een quadcopter of drone gekocht of staat op het punt dit te doen. Maar je wilt meer. Vliegen en filmen, of mooie luchtfoto’s maken, maar wel op een veilige manier. Veilig voor jezelf en natuurlijk voor anderen. CameraNU.nl is een samenwerking aangegaan met het bedrijf Droneworkshop.nl om je op een zo goed mogelijke manier om te leren gaan met de mogelijkheden die je quadcopter te bieden heeft.

Meer informatie

Agenda

Hebt u al eens in de CameraNU.nl agenda gekeken? Naast fotoreizen en allerlei workshops staan er regelmatig interessante lezingen in de agenda. Ook worden daar speciale evenementen, dealer-dagen en demo-dagen vermeld.

Zopim
Heeft u een vraag?