CameraNU.nl
Klantenservice bereikbaar van 10:00 tot 16:00 uur

DJI Inspire drones

Hieronder vindt u een overzicht van alle DJI Inspire drones.

DJI Inspire 2

Obstakelherkenning, een topsnelheid van 108 kilometer per uur en een maximale vluchtduur van 27 minuten. Een geïntegreerde camera met drie-assige gimbal. 5.2K video en 20.8 megapixel RAW foto's. Automatisch opklapbaar landingsgestel voor een vrije beeldhoek van 360°. Complexe opnames met Spotlight Pro.

Alles bekijken

DJI Inspire 1 V2.0

Een geïntegreerde camera met drie-assige gimbal. 4K video en 12.4 megapixel RAW foto's. Automatisch opklapbaar landingsgestel voor een vrije beeldhoek van 360°. Optical Flow voor probleemloos binnenshuis vliegen. U kunt live meekijken tot een afstand van wel bijna 2 kilometer!

Inspire 1 V2.0 bekijken

DJI Inspire 1 Pro / RAW

Professionele top drone van DJI. 4K video en 16 megapixel RAW foto's. Geïntegreerde Zenmuse X5 4K camera met MFT mount en standaard een 15mm f/1.7 objectief en een drie-assige gimbal. Automatisch opstijgen en landen. Fotografeer in bursts en time-lapse. Optical Flow voor probleemloos binnenshuis vliegen.

Inspire Pro / RAW bekijken

DJI Zenmuse gimbals met camera

Camera's met 3-assige gimbal en een resolutie tot maar lieft 5.2K! Keuze uit een vaste camera of een camera met Micro Four Thirds lensmount. MFT biedt u de keuze uit een heel scala aan topkwaliteit MFT objectieven van onder andere de bekende merken Fujifilm, Panasonic of Olympus.

Alles bekijken

Alle DJI Inspire drones

Sorteer  producten

Deze quadcopter ondersteunt gimbal camera's tot 5.2K en heeft een topsnelheid van 108 kilometer per uur

Quadcopter met een Zenmuse X5S camera waarmee u opnames maakt tot 5.2K én een topsnelheid van 108 kilometer per uur

Deze quadcopter is uitgerust met een Zenmuse X4S die opnames maakt tot 4K en heeft een topsnelheid van 108 kilometer per uur

Geavanceerde quadcopter met Zenmuze X5R 4K camera met Micro Four Thirds mount en CinemaDNG RAW-opname

Speciale zwarte uitgave van de DJI Inspire 1 Pro quadcopter met Zenmuze X5 4K camera met Micro Four Thirds mount

Geavanceerde quadcopter waarmee u buiten én binnenshuis spectaculaire 4K video's en 12.4 megapixel foto's kunt maken - voorzien van vernieuwde motoren en propellers

Quadcopter met een Zenmuse X5S camera, inclusief CinemaDNG en Apple ProRes License Key

DJI Inspire drone kopen

Bij CameraNU.nl zit u altijd goed voor de aankoop van een DJI Inspire drone. Twijfelt u welke DJI Inspire drone het best bij u past? De medewerkers op onze klantenservice denken graag met u mee en helpen u met plezier op weg naar de juiste keuze. Via onze contactpagina kunt u contact met ons opnemen!

Zopim
Heeft u een vraag?