DJI Inspire drones

De Inspire serie drones van DJI is speciaal gericht op de professionele luchtfotograaf. Dit kun je aan een aantal dingen merken. Zo heb je over het algemeen een langere vliegtijd en krachtigere maar stillere motoren. Verder kun je aan de Inspire Verschillende gimbals voorzien van een camera bevestigen. Deze camera's zijn voorzien van grotere sensoren met meer megapixels dan je onder bijvoorbeeld de Phantom serie tot je beschikking hebt. Bovendien kun je op deze gimbals verschillende lenzen bevestigen. Hierdoor heb je de beschikking over een brandpunt dat perfect bij jouw doel past.

De populairste DJI Inspire drones bij CameraNU.nl!

Sorteer  producten

Deze quadcopter ondersteunt gimbal camera's tot 5.2K en heeft een topsnelheid van 108 kilometer per uur

Quadcopter met een Zenmuse X5S camera waarmee u opnames maakt tot 5.2K én een topsnelheid van 108 kilometer per uur

Deze quadcopter is uitgerust met een Zenmuse X4S die opnames maakt tot 4K en heeft een topsnelheid van 108 kilometer per uur

Quadcopter met een Zenmuse X5S camera, inclusief CinemaDNG en Apple ProRes License Key

Wat zijn DJI Inspire drones?

De DJI Inspire-serie is een professionele serie DJI camera-quadcopters. Deze serie is vergelijkbaar met de Phantom-serie, maar de Inspire-serie heeft meer hoogwaardige en professionele functies.

Wat zijn de kenmerken van DJI Inspire drones?

DJI Inspire drones hebben een topsnelheid van maar liefst 108 kilometer per uur, een maximale daalsnelheid van 9 meter per seconde, een maximale vliegtijd van 27 minuten, maximale vlieghoogte van 2500 meter, met speciale hoogtepropellers kan de maximale hoogte verhoogd worden naar 5000 meter, detecteert obstakels voor en onder de drone op 30 meter afstand, infraroodsensoren aan de bovenkant ter voorkoming van botsingen, uitgerust met 360 graden Quickspin voor de gimbal, Smart Return Home functie, zodat de drone veilig terugvliegt en werkt bij temperaturen tot -20 graden Celsius.

In welke situatie ga je de DJI Inspire drones?

Een drone wordt veelvuldig gebruikt om objecten van bovenaf te kunnen fotograferen en bij het opnemen van videobeelden vanuit de lucht. Wil je dus creatieve opnames maken of de natuur vanuit een andere hoek bekijken, dan is een drone zeker de moeite waard om te proberen. Ook als aanvullende beelden bij het opnemen van professionele video’s zijn luchtopnames zeer geschikt.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van DJI Inspire drone?

Wanneer je gekozen hebt voor een DJI Inspire drone let dan op de volgende punten:

  • Wat is het hoofddoel ervan om de drone te kopen?
  • Wees op de hoogte van de wettelijke bepalingen
  • Hoe vaak ga je het gebruiken?
  • Wat vind je zelf belangrijk voor een drone?
  • Welke kwaliteit zoek je?
  • Welke prijs heb je er voor over?

Waarom CameraNU.nl?

Ecommerce Europe Trustmark Thuiswinkel Waarborg
Zopim
Heb je een vraag?